že nekaj časa nazaj (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Anonimen -> že nekaj časa nazaj (5.4.2006 20:11:17)

Nisem vedla kako naj dam naslov teme , pa vendar. Že nekaj časa nazaj oz. na "stari RR" smo se pogovarjale o tožbah in takih zadevah, pa sedaj ne najdem teme. Takrat se spomnim, da je ena pripela en link, ne vem mogoče je bila to Kerensa, ko je bilo govora o priznanju oz. nepriznanju , dodelitvi očetovstva, če ne se opravičujem,  kjer si lahko pogledal že rešene tožbe o raznih zadevah, pa si takrat to nisem shranila. Sem gledala na IUS Info , kjer mi pokaže samo da obstajajo , ne morem  pa pogledat kaj so odločili. Ali mogoče katera ve, kje bi se še dalo dobiti kakšen tak podatek, kaj so v določenem primeru razsodili.

LP

Anonimen -> RE: že nekaj časa nazaj (6.4.2006 0:11:32)

Za tale IUS info ne vem, ali moraš biti nekje registriran ali je plačljivo, ampak tudi meni tam še nikoli nič ni odprlo. Je napisalo ERROR ali nekaj takega.
Za tožbo glede očetovstva sem pa kakšno temo zagotovo jaz napisala, ja. Ampak še zase ne vem, kako se bo izšlo, ker še ni rešeno. Oz. vem, kako se bo izšlo, samo ne vem, kdaj. Čakam na odgovor na že drugo prošnjo (tokrat po navodilu sodnice) za prioritetno obravnavo.
Če te pa zanima kaj konkretnega glede tožbe, pa vprašaj. O izidih pa žal ne vem nič.

Stran: [1]