Kaj naj naredim? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Anonimen -> Kaj naj naredim? (5.4.2006 19:26:35)

Punce še dobra dva meseca imam do porodniške sem pa na bolniški do konca in včeraj zvem da moj šef zapira svojo ordinacijo in nima več s.p. kaj naj naredim pustim tako kot je ali me bodo ven zabrisal iz bolniške?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Lunca1 -> RE: Kaj naj naredim? (5.4.2006 19:46:11)

Tudi če ti poteče zapioslitev, si lahko še 1 mesec na bolniški, vsaj tako je bilo pri meni. Potem pa zavod. zaradi tega pa ne boš imela nič nižjo porodniško.

Lumpi -> RE: Kaj naj naredim? (5.4.2006 20:38:42)

Pojdi na najbližjo izpostavo ZZZS. Pobvej, da si na bolniški, pa ti bodo vse lepo povedali. Po preteku pravice na ZZZS imaš 8 dni časa, da se prijaviš na zavod za zaposlovanje.

Anonimen -> RE: Kaj naj naredim? (6.4.2006 0:08:20)

Če si na bolniški do nastopa porodniške, ti delovnega razmerja ne more in ne sme prekiniti do poteka porodniške. Kdo ti bo pa vmes nakazoval denar (bolniško in porodniško), ki ti pripada, se pa sploh ne sekiraj. Nekdo ti jo mora in ti jo tudi bo. Drugače bo nekdo naj****... in to ne boš ti.

Anonimen -> RE: Kaj naj naredim? (7.4.2006 12:17:02)

Kerensa ti res vse veš super si samo sem slišala da ti zavod lahko plačuje bolniško? Me pa zanima od česa je odvisno da ti zavod plačuje bolniško koliko časa a do konca do p'orodniške če sem noseča in v bolniški

Stran: [1]