|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ščitnica in načrtovanje nosečnosti
5.4.2006 17:30:50   
Anonimen
Živijo!
Mene pa zanima, če je imela katera pred zanositvijo težave s ščitnico, vendar je niso zdravili, ker ni potrebe.
Prosim, če mi napišete vaše izkušnje...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ščitnica in načrtovanje nosečnosti
5.4.2006 19:09:39   
Ro-La
če imaš težave s ščitnico, potem mi ni jasno zakaj NI POTREBE po zdravljenjuuser posted image

sama sem imela pred zanositvijo hipertirozo, v času nosečnosti so mi zamenjali terapijo za "bolj primerno", hormoni so se v osmih mesecih normalizirali in sedaj sem prvi mesec brez terapije (začetek 9 tbl dnevno). nosečnost poteka zaenkrat bp, kaj pa bo po porodu pa bomo videli...

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2006 18:45:01   
Anonimen
živjo, hja, tudi jaz imam ščitnico težave, vendar še vseeno premajhne, da bi me zdravili, pravi dr., da je preveč prekrvaljena, bezgavke povečane, in to je vse, če imam težve, še sploh nevem, vem samo to, da imam totalno zmešane hormone, ter nereden ciklus, kateri mi zaenkrat dela težave pri O dnevih.

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2006 18:49:17   
Anonimen
Potem pa prosi osebnega zdravnika, da ti da napotnico za laboratorij, kjer naj ti pregledajo vrednost T3, T4 in TSH in eventuelno prisotnost protiteles. To lahko urediš v nekaj dnevih. Če je karkoli narobe, pa naj ti da napotnico za tirologa pod nujno.
Pa povej, da si noseča in da imaš težave. S ščitnico se v nosečnosti ni za hecat!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2006 18:54:07   
sjug
Zakaj pa si anonimna? Saj to ni nič hudega. Tudi sama sem imela težave ze pri 14 letih (Černobil in radiacija). Sedaj imam na vratu nek ostanek ciste (so mi izvedli punkcijo 2x, pol so hoteli narediti skleronizacijo, sploh ne vem, kaj je to), pa se mi je k sreči stanje nekako normaliziralo. In če ne živim pravilno, čutim pritisk. Pod pravilno mislim, če se preveč živciram, nisem dovolj na svežem zraku, ipd. Sem se pa na jogi naučila čudovite vaje, ki pomagajo. Predvsem so to sveča, pa nazaj v plug in spustiš kolena na glavo ali pa kar do tal, če ti rata. Sam pol moraš pa počasi nazaj in narediti protivajo ribo. V resnici ščitnici koristijo vaje joge in morski zrak. Sploh joga pomaga tudi, če imaš neredne menstruacije, pa pri porodu. Govorim na osnovi lastnih izkušenj. Veliko zdravja želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?