MORFOLOGIJA (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bonbončica -> MORFOLOGIJA (5.4.2006 13:58:24)

Živjo!

Mene pa zanima, če boste šle vse samoplačniško na morfologijo, al vam bo to opravil svoj ginekolog? Jaz sem misla it samo k svojem, k mi je reku da je to dost. Kaj pa ve??

lepo se mejte

Cebelica Maja -> RE: MORFOLOGIJA (5.4.2006 14:09:38)

Hej!
Mi smo ravno včeraj imeli pregled morfologije pri G. S tem pa smo tudi zaključili. Glede na to, da je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] zelo natančno pregledal, se mi zdi neumno, da bi šla še samoplačniško na pregled.

LP

TVN -> RE: MORFOLOGIJA (5.4.2006 14:24:55)

Morfologija je precej pomemben UZ pregled in je res fino, da ti ga naredijo zelo natančno. Meni ga je moja G naredila, vendar ni bila povsem zadovoljna, ker nima ravno najboljšega aparata. Se ni vse dobro videlo. Sama mi je rekla, da če želim biti povsem pomirjena, naj grem še na samoplačniški UZ. In sem res šla. V Dravlje, dr. Babnikovi. Superca!

Na morfologijo naj gre zraven tudi partner (mož), ker je enkratno doživetje, lahko posnameš na CD ali VHS kaseto.... Nepozabno!

Mimogrede, mi smo takrat izvedeli, da bo punčica. In je bila res. Sedaj smo stari skoraj 7 mesecev!

Lepo nosečnost ti želim!

milla -> RE: MORFOLOGIJA (5.4.2006 15:17:08)

Poglej temo "3D ultrazvok z morfologijo - povzetek", tudi jaz sem bila na istem.
Mene je prepričal, da sem šla na morfologijo k zasebniku!

Lep pozdrav!

NATAŠI -> RE: MORFOLOGIJA (6.4.2006 7:17:33)

Mene je predvčerajšnjem na pregledu G sama seznanila s tem pregledom in me tudi naročila (v 23. tednu) in ni samoplačniški

ElaM -> RE: MORFOLOGIJA (6.4.2006 10:01:48)

Ojla, jaz sem šla samo k svoji G, ji zaupam, Uz ima tudi dober, tko da o drugih opcijah niti nisem razmišljala.

Stran: [1]