Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A ste kdaj dobile svoje partnerje... 6.4.2006 10:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Moski se za partnerko najbolj potrudi takrat, ko ima ljubico.. tko da v bistvu pridobite, ce ima ljubico..
|
|
|
|
RE: A ste kdaj dobile svoje partnerje... 6.4.2006 11:04:50
|
|
|
|
KODA
|
Ne. Pa upam,da se to ne bo zgodilo.
|
|
RE: A ste kdaj dobile svoje partnerje... 6.4.2006 12:38:01
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A ti si mu pa oprostila? Dobra si ti meni ženska. A bi mu oprostila tudi če bi bil tisti "Ali sem gay?". Saj se je tudi on zaščitil. Zanimivo. Obstaja možnost, da je ena, ki je svetovala, da naj ženi ne pove - njegova žena. Tako da, kar svetuješ lahko hitro dobiš v testiranje Drugače sem imel pa jaz nekoč eno razlago. Našla je ovitek od kondoma pod sedežem. Razložil sem ji, da sem kondom potreboval kot balon pri potaljanju (z jeklenko), da ga spodaj napihneš (ker je pritisk) in ga potem spustiš in gledaš kako pri dviganju naraste. Skratka, to sem res probaval, samo ne s tistim kondomom. Saj ni bila neumna. Je vedela, samo kaj naj. V kakršnem odnosu sva bila, je bilo to recimo - sprejemljivo.
|
|
|
|
RE: A ste kdaj dobile svoje partnerje... 6.4.2006 16:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Drugače sem imel pa jaz nekoč eno razlago. Našla je ovitek od kondoma pod sedežem. Razložil sem ji, da sem kondom potreboval kot balon pri potaljanju (z jeklenko), da ga spodaj napihneš (ker je pritisk) in ga potem spustiš in gledaš kako pri dviganju naraste. Skratka, to sem res probaval, samo ne s tistim kondomom. Tehnofil sej se da to tud z navadnim balonom, v obratni smeri pa s plastenko. Meni se je zmiri zdelo kondomov škoda za te fore. Sem jih raj drgač uporabla. Sam je pa res da je kondom dost bl elastičen kot balon in ga kasnej raztreska. Aja, ga nisem - k sreči - našla mislim.
|
|
|
|
RE: A ste kdaj dobile svoje partnerje... 6.4.2006 17:05:58
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0 Sam je pa res da je kondom dost bl elastičen kot balon in ga kasnej raztreska. Tako ga razvleče, da ga je praktično nemogoče napihovat, ker ga potegne iz roke.
|
|
|
|
RE: A ste kdaj dobile svoje partnerje... 6.4.2006 18:50:15
|
|
|
|
Anonimen
|
[/quote] Tako ga razvleče, da ga je praktično nemogoče napihovat, ker ga potegne iz roke.[/quote] A si ga iz 50m gor vleku al kaj? Men je balon iz 8m ratreskalo
|
|
|
|
RE: A ste kdaj dobile svoje partnerje... 6.4.2006 23:05:18
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ja, CUKR, mogoče ma pitona čez celo sobo. Iz tvojih ust v božja ušesa . To je tk, ko si mlad pa nor. No sej zaenkrat mi ni žal, da sem mu oprostila, se pa zna zgodit, da mi bo zeeelo,ampak po toči zvoniti je prepozno.
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?