katis -> RE: Bombe...36.dan(OH) (5.4.2006 16:41:33)
|
Še nekaj sem se spomnila. Jaz sem si iz Rinine knjižice naredila povzetek (tabelico) za posamezen dan - iz vseh receptov sem si sestavila sezname živil za določen dan (proteinski, škrobni, OH in vitaminski) . Poleg tega sem si sestavila še seznam za nevtralna živila (tako sem jih pač poimenovala), ki jih kombiniram z vsem, kar je na seznamu za posamezen dan. In tako imam z magnetki pritrjene te liste (Sem si jih pomanjšala na A5)n hladilniku. In kadarkoli pogledam, kaj bi vzela iz hladilnika, vedno takoj vidim, kaj lahko in kaj ne. Seznam je trenutno še v osnovni obliki (torej zgolj povzetek iz Rinine knjižice), lahko pa si ga same še razširite z vsem, kar pač spada v posamezno skupino. Kadar za neko stvar nisem prepričana, da jo lahko, jo raje izpustim. Če bi katera rada te tabelce (imam jih v excelu - 1 file, 5 listov, 36KB), ji lahko pošljem. Naslov mi lahko spročite tudi v zasebnem sporočilu. Saj smo tu, da si pomagamo druga drugi!!! Dajmo, dajmo bombice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] go, go, go!
|
|
|
|