|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (290. nadaljevanje)
18.4.2006 10:50:01   
anadejka
Hudooo pa sej se presenečenja kar vrstijo en za drugim!!!Kok dobr,sploh ne morm verjet Ema!!!!Ti držim pestke,ti pa takoj javi dobro novico!!!Noro dobr bi blo da bi se izognila IVF-ju!!!

Sisy teb tut držim pestke za srečo,da bi blo še vse uredu!!!

Zdej se pa morm kle mal pohvaltuser posted image ....v petek je bila naša (mozaik kreativnosti) skupna otvoritev razstave.Na njej razstavljam tut jest tri akvarelne slike na platnuuser posted image .Razstava bo trajala 1 mesec,pogledate pa si jo lahko vsi v Šentvidu,na Prušnikovi 55 v prostoru Novi Paradoks!!!Evo sm nardila mal reklame,res si pejte pogledat ne bo vam žal,ker so izjemne umetnije mladih umetnikov!!!

Jest sm full vesela,da sem našla skupino mladih ustvarjalcev,ker je moja duša rabla neki takega,da ne mislim skos na to kok je življenje kruto,ker ne moreva imeti otrok.Sm vesela da imam še eno veselje,ki ga lahko delim z drugimi.
Če pa je med vami tudi kdo ki rad riše,slika,fotografira,piše pesmi ali knjige,poje,igra,.....skratka karkoli ustvarja,je dobrodošel in vabljen v našo skupino kjer smo veseli,sproščeni in se imamo fajn!!!

Srečno vsem!!!

Ema ti pa čimprej sporoč,da me ne bo raztrgal od pričakovanja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: ZA NAS (290. nadaljevanje)
18.4.2006 12:45:27   
lana38
Ema in Sisy, super novica!user posted image
Danes nimam več toliko časa, ker sem že v službi, pa je totalen kaos. Tako, da sem komaj zdaj malo pogledala sem gor in vidim, da se tudi čudeži dogajajo. Tako pač je, ko majmanj pričakuješ se pojavi user posted image . Upam, da bom tudi jaz dočakala to Muser posted image  in potem seveda tudi kmaluuser posted image .
Lepo se imejte.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.