|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi znaki
4.4.2006 14:59:59   
foci
Pozdravljene vse skupaj,

sem nova na forumu, vendar vas spremljam že dlje časa. tudi midva z mojim kar nekaj časa delava na user posted image , ta mesec pričakujem user posted image  9.4.ali 10.4. Verjetno se je o tem že pisalo vendar vseeno me zanima kakšne imate izkušnje s prvimi znaki pred prihodom oz. neprihodom user posted image . Meni se zadnje par dni dogaja da sem stalno žejna in da veliko hodim na wc. včeraj pa sem v ustah dobila čuden okus ''kovinski'' mogoče skratka občutek imam da sem stalno žejna. a ja pa lačna sem kr naprej mal mi je blo pa na trenutke tut slabo ampak ne za bruhat. Kaj menite ve sem noseča al ne? Kakšne znake ste opazile ve?

foci
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi znaki
4.4.2006 17:41:54   
jasnika
je čist odvisno, ene majo vse te znake in še kakšnega zraven, druga pa nima nobenega znaka razen izostaleuser posted image , tako je to.Srašuješ če si noseča, le kako pa naj to me vemo???????????????Dokler ne boš delala testa al pa da še boš počakala ne boš vedela.
lpuser posted image

(odgovor članu foci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2006 23:35:48   
KODA
Naredi test.
Jaz sem bila grozno zaspana.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2006 9:50:55   
afna
foci, jaz sem, čerpav se mogoče malo smešno sliši, "vedela", da se nekaj dogaja- kak teden pred user posted image sem namreč čutila tako hecno praskanje pod popkom, kot da bi ti pod kožo mišice skupaj vleklo. tak hecen občutek, kot če bi te nekaj špikalo v trebuhu, ampak ni tam, je niže in nekako v podkožju. pa bila sem tudi ful zaspana (npr. spala sem čez dan, kar ponavadi ne), pa prsi so mi zrasle.  ampak ne se zanašat na zaspanost, pa omotico, pa čudne občutke, pogosto lulanje itd. to se da vse "domišljat" v naši želji po otročku. edino, na kar se splača zanest, je čisto realno občutenje špikanja, še bolj pa seveda user posted image . želim ti srečo in držim pesti!!

(odgovor članu foci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2006 10:44:46   
foci
hvala za info. se mi zdi, da ko sem vse skupi napisala je blo takoj lažje kot če sam o tem razmišljaš in si domišljaš....

ja saj res ne vem več al si vse skupi domišljm al je res.

Skratka čakam še 4 al pa mogoče še 5 dni pol pa naredim test in sporočim.

kr drž pesti mogoče bo kaj pomagalo da zagledam user posted image .

(odgovor članu afna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?