kašelj!!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

tanjagrm -> kašelj!!! (4.4.2006 12:12:44)

Pozdravček!!

Moj skoraj 6 - mesecev star sinek od nedelje pokašljuje. Kašelj ni suh, je kot bi se hotel odkašljati potem se mu pa še zaleti....nima povišane tamparature pa tudi hrope mu ne v plujčkih,... ali moram kljub temu k zdravniku!! (glede na to da je v tem času veliko otrok bolanih me je strah da pa pri zdravniku res kakšno virozo stakne) je kakšna naravna metoda da mu kašelj ublažim?

Hvala!

Tanja

ticika -> RE: kašelj!!! (4.4.2006 12:27:25)

Moja pupa je stara 1,5 leta, pa je tudi kar zlepega začela kašljat, ampak noben sirup ni pomagal. Po parih dneh sva šle k zdravnici in ima začetek bronhitisa. Kar pojdi, boš imela mirnejšo vest!

cinci -> RE: kašelj!!! (4.4.2006 13:14:43)

ne vem moj je star 3.5 meseca in je isto.najboljš mu lahko tako pomagaš da mu daš kak topel obkladek(zlikano plenico-seveda vročo(da lahko prenese))na prsa.
če maš možnost rajši zdravnika poklič.

dana -> RE: kašelj!!! (5.4.2006 8:11:52)

Pri nas je bil tudi suh kašelj in hripav glas, nič hropenja v prsih, ko je bil star 11 mesecev, ki je trajal skoraj 14 dni. Smo šli k zdravniku, ugotovil da ima laringitis. Smo morali ful zračit stanovanje, pa mokre brisače na radiatorje in pa inhalacije - sem mu kar pod posteljico postavila poln pisker prevretka iz kamilic, mete in timijana. Pri nas tudi ni pomagal noben sirup.

Če nisi 100% kaj je, pojdi rajši k zdravniku.

dana

Stran: [1]