Anonimen -> Žalostna sem-je privas tudi tako??? (4.4.2006 10:53:24)
|
Tako sem žalostna, da se mi tut tožit ne da. Itak doma ne morem nikomur povedat kaj me teži, pa sem si rekla, da tule malo iztresem iz sebe. Sem noseča in z možem se najinega sončka zelo veseliva. Prav tako ga veselijo moji in njegovi starši, pa vendar sva vedno za vse sama. Poslušam druga dekleta, kako jim starši, babice in dedki pomagajo, mene pa kar trga. Že dalj časa živiva v hiši skupaj z babico. Prenovila sva celotno hišo in okolico in nasploh veliko ustvarila, babica pa samo razmišlja, kje bi lahko pridobila kakšen tolar. Vedno znova me šokira z takimi izjavami, da ne vem kaj naj si mislim. Ko sem povedala, da sem noseča, mi je rekla, da bom že videla kako bom trpela pri porodu, pa kako bom imela poporodno depresijo... Pa kako bo razvajen najin ortrok, da kar vidi kako ga bodo vsi zasipali z raznoraznimi igračami... Pa to ni res, nihče ni niti enkrat vprašal, če kaj potrebujeva. Moji mamici (svoji hčeri) je pomagala v dveh zakonih kolikor je mogla. V prvem ji je opremila stanovanje in z možem in tastom so družini kamor se je priženila pomagali adaptirati hišo (ne samo fizično, tudi finančo). Vseskozi jo je zalagala z hrano in denarjem. Po 2 letih je zakon propadel. V drugem zakonu ji je prav tako pomagala. Jemala je kredite zanjo, katere ji mami ni nikoli odplačala in ji vse skozi dajala denar. Hvaležnosti ji ni pokazala nikdar, še več, danes nima razen miljonskih dolgov ničesar za pokazat! Pa jaz njena vnukinja? Priselila sem se v njeno razpadajočo hišo, jo z možem obnovila in skrbela zanjo. Vedno sem ji v vsem ustregla, naj so bile njene muhe še tako nemogoče. Žalostna sem, ker mi pride na plan z izjavami kot včeraj: veš zdaj ko boš imela dojenčka, boš več prala, zato boš od sedaj naprej plačevala celotne komunalne stroške. Saj se ne gre za denar, sploh ne, ampak za to, da nosim njenega vnuka in če že drugače ne pokaže nobenega veselja a mora pol s takimi na plan? Na kraj pamet ji ne pride, da bi mogoče prinesla kakega malega medvedka, ne ta vnuk bo v nadlego, bo raje poskrbela, daji ne bo odžrl kak tolar!!! Pa še to je rekla, da bom morala dat več za olje kot samo polovico, ker bo treba kopalnico zaradi dojenčka bolj ogrevat! Aha saj nima veze. Zanima me samo, če sem mogoče preveč občutljiva. Pa verjetno je drugje še slabše, kajne da je? Kar pokarajte me, da sem smotana, pa da naj se raje ozrem naokrog!
|
|
|
|