Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Premalo plodovnice in prevelika posteljica 4.4.2006 11:15:37
|
|
|
|
Teni_
|
Na žalost ti ne znam pomagat, ampak moram napisat, da me je skoraj kap, ker sem mislila, da ti pričaakuješ, pa nič ne vemo. Držim pesti, da bo vse OK.
|
|
|
|
RE: Premalo plodovnice in prevelika posteljica 4.4.2006 15:41:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca, saj upam, da se bom kmalu znašla na tem forumu kot redna uporabnica... Kakorkoli že, a res ni nobena imela težav s tem??? Kaj to sploh pomeni za otroka?
|
|
|
|
RE: Premalo plodovnice in prevelika posteljica 4.4.2006 20:17:30
|
|
|
|
Grascakinja
|
Ne bi rada strašila, toda moja prijateljica je imela premalo plodovnice, otročku niso prav delale ledvičke, deloma tudi zaradi strdka v popkovini in žal je njen pikec umrl malo pred porodom. Vendar pa njej niso ugotovili te diagnoze, dokler ni bilo že prepozno, kljub današnji tehnologiji. Verjetno bi lahko prej kaj rešili. Nič nisi napisala, v katerem tednu nosečnosti je in tako naprej, tako da vprašanje - če je že bllizu poroda, ji ga bodo morda sprožili. Ne vem. Se sploh sprašujem, če je pametno, da to pišem. Ampak mislim, da je. Saj ji ni treba dobesedno povedat, kar sem napisala, morda jo samo usmeri, da poišče še drugo mnenje pri katerem drugem zdravniku in tako naprej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?