|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Magični lonček 3+ in 6+ - glede na težo otroka?
3.4.2006 19:46:05   
tincci
Svoji 5m sem kupila Aventov lonček +3m. Ga je takoj sprejela, zna potegnit, ampak se mi zdi, da gre vse skupaj zelo počasi. Pije pa vlači po ustih 5 minut, pa ne spije vse skupaj nič, mogoče za 1 milimeter v lončku. Sicer sem ji ga včeraj ponudila prvič, ampak razmišljam, da bi mogoče bila zrela že za +6m, saj je težka že 9 kg? Kar sigurno, a ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Magični lonček 3+ in 6+ - glede na težo ...
3.4.2006 20:18:14   
petja
Po moje pa samo noče pit tistega, kar je noter ... Jaz sem tudi moji kupila 3+ (stara je dobre 4 mesece), pa ni nič potegnila, kar nekaj ga je čudno glodala (noter sem dala pa čaj). Pol sem pa jaz probala, ali splih kaj priteče ven, pa priteče kar konkretno. Pa ji dam vodo, pa spet nič. Potem ji dam pa v navadno flašo (na flašo je navajena!) čaj, pa vodo, obakrat enak rezultat -> NOČE PIT! Ona bi samo mleko ...

Da ne bi o gosti hrani ... user posted image  Moja bo gosto hrano sprejela, ko se bo odselila od doma user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2006 21:18:32   
poliloni
A si pogledala, da ni pri 6+ razlika samo v tem, da ima trši "cucek" (iz trde plastike? Ali je tudi več luknjic.... Ker vem, da imajo eni trde nastavke, eni pa mehkejše....

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2006 22:00:49   
Pobalami
Razlika s 6+ je samo trši ustnik. teče nič več. sem ga ravno ta teden kupila. vseeno lahko probaš, ker ga boš itak lahko kasneje uporabljala.

Moj Luka tudi do 6 meseca ni hotel nič piti razen mleka. tudi če je bilo fajn sladko.
zdaj ko uvajam gosto hrano pa pije samo razredčen jabolčni frutek in hippov jabolčni čaj. Pije po flaški, ker se s temu lončki samo afna.user posted image

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2006 8:31:40   
Anonimen
ne vem sicer kašno vezo majo kile z nastavkom ampak razlika v teh dveh nastavkih je samo ta da je un +3 mehek, +6 pa iz trde plastike. in mi pri skoraj dveh letih uporabljamo tamehkega ker tatrdega čist pogloda.
je pa lahko fora tut v tem da enostavno ne zna iz nega pit ker je treba potegnt, nič ne priteče samo. in neki časa lahko traja da se ga navadi. saj pri naši je blo tko. je znala prej po slamci pit k pa iz magičnega lončka.

(odgovor članu Pobalami)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2006 8:41:03   
cinci
ja naša Neja je mela 3+ dolg časa,šele pri enem letu sva prešaltali na 6+ pa to sam zaradi lončka ker gre več not.Sej bo šlo sej je šele prvič ga probala.

Zvezdica Neja 3.11.04
Sonček Andraž 19.12.05

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2006 12:50:08   
tincci
Sem ji za probo ventil vzela stran in teče, ne da bi blo treba vlečt. Tako da je celo nekaj spila ne pa da stalno grize. 

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?