obiski očeta (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Anonimen -> obiski očeta (3.4.2006 17:32:58)

A kdo ve, kako se uredijo stiki med očetom in nekaj tednov starim otrokom. Meni že preseda, da se kar naprej sprehaja sem in tja - oče namreč. Pride zjutraj, ko še spimo, pa tako dolgo zvoni, da nas zbudi. Pride zvečer, skratka, ko se njemu zljubi. Sploh nimam nobenega miru in svojega življenja.  Potem bi pa on še svoje prijatelje k meni vabil, da bi otročka gledal. A se vam to zdi normalno? Sem že ful jezna sama nase, ker nič ne naredim, samo ne vem, kako naj se zadeve lotim.
Hvala za nasvete.

total -> RE: obiski očeta (3.4.2006 17:49:35)

Na sodišču.

Gina -> RE: obiski očeta (3.4.2006 17:54:00)

Zmeni se za točen dan in uro, pa koliko časa bo z malim. Drugače je težko takole živet, da kar pride, ko se mu zljubi. Ampak čas prinese svoje, pa se reči umirijo in se človek tudi lažje kaj zmeni.

Anonimen -> RE: obiski očeta (3.4.2006 22:46:06)

Izklopi zvonec, zamenjaj ključavnico, obvesti CSD in oddaj tožbo na sodišče.

dory -> RE: obiski očeta (4.4.2006 7:58:44)

Tako kot je rekla kerensa....sicer pa...on pride na tujo "posest" in ne na svojo, tako,da se bo moral obnasat temu primerno in ne tako,kot se mu takrat dvigne...

April -> RE: obiski očeta (4.4.2006 8:25:45)

Stike skupaj z preživnino uredi na sodišču. Do takrat se pa zmeni z očetom za uro obiska. Po eni strani je pa tudi lepo, če tolikokrat pride k otroku. Saj je njegov in normalno je, da bi ga rad imel vedno na očeh. Razumem pa, da je tebi to v napoto. Skušajta se v miru pogovorit.

Stran: [1]