mimica -> RE: pri treh mesecih zaspi le na rokah (3.4.2006 21:06:48)
|
Tudi jaz imam doma 10.mesečnega sinka, ki je zaspal zvečer samo na rokah in to tako, da sem ga morala še poleg vsega nosit in bog ne daj, da sem se vsedla. Začelo se je tudi okrog 3.mesecev, ko je imel krče vsak večer in je le ujčkanje na rokah pomagalo, da je zaspal. Tudi meni je bilo vedno tako lepo, ko je ležal pri meni v naročju ves dremav ter eno rokico imel na mojem obrazu. Ja, bilo mi je lepo, dokler je zaspal v par minutah ter sem ga lahko dala normalno v posteljo. Kmalu pa se je začelo, da se je takoj zbudil, ko sem ga dala v posteljo ter je uspavanje postalo dolgo pol ure, eno uro, pa še hrbtenica me je začela ubijat, saj ima mali 9,5 kg, zbujal se je na 1,5 ure.Ko sem prebrala knjigo, da je možno da se ponoči tudi zaradi tega zbuja, sem rekla sedaj pa dovolj, saj sem bila že pravi zombi. In sem se odločila, da ne bo več zaspal na mojih rokah. In vam nekaj povem : zaspal je prej kot na rokah in se ponoči zbudil le enkrat. In niti enkrat ni jokal ali se branil zaspat. Kaj hočem povedat ? Če te že zdaj skrbi, ker edino tako zaspi, nehaj s takim uspavanjem. Položi jo v posteljico, bodi ob njej, ji poj. Poišči način uspavanja, ki bo obema ustrezal.
|
|
|
|