Primoza
|
kam s šestmesečnikom na dopust ? jerneja živjo, odločila sva se da gremo še enkrat na dopust. Naš sonček bo dopolnil naslednji teden 7 mesecev. Da bi ujeli še zadnje tople žarke se nagibam na Tunizijo, a me skrbi kako bo...ker je le malo bolj daleč. Imate kakšne izkušnje? priporočila? zelo vam bom hvaležna lep pozdrav mamica RE: kam s šestmesečnikom na dopust BLAŽIKA Mi smo se vrnili iz djerbe pred 10 dnevi in z nami je bila hčera ki ima 19 mesecev. Bilo je velikooo staršev z tako majhnimi in še manjšimi otroci kot je vaš in ne vidim nobenega problema zakaj nebi mogli iti. Česa vas je strah? Pot sploh ni dolga, let traja samo dve uri, če pa bi šli kam na jadransko obalo pa v dveh urah ziher ne pridete nikamor. Vi kar pogumno ampak ti moram povedati , da je tam kar fajn toplo. Za nedeljo sedaj imajo napovedano 40 stopinj. Morje in bazeni so zeloooo topli(30 stopinj in več) in bo vaš otroček lahko prav užival z vami v vodici. Izberite edino hotel kateri bo nudil evropsko hrano, kajti njihovo boste težko jedli. Če še imaste kakšno vprašanje pa kar vprašaj. RE: kam s šestmesečnikom na dopust NR Ravno danes smo se vrnili iz Djerbe z našo še ne 9 mesečnico. Bilo je super, mala je uživala. Polet traja 2 ure, v večini tako prespijo pot, vreme dol je super, četudi so temp.čez 35st, se dosti lažje prenaša kot pri nas 30st. Sploh se ne potiš v taki vročini Mleko je na razpolago bilo skozi (mokrovalovna v jedilnici), hrana raznolika in tudi primerna za (je minimalno začinjeno). Paziti je edino potrebno z vodo. Voda iz pip ni pitna, se pa komot kupi v trgovini in je stvar rešena. Vi se le odločite za takšen dopus, ne bo vam žal. Imaš pa v albumu (spodaj v podpisu link) nekaj slik iz djerbe. l.p. RE: kam s šestmesečnikom na dopust BLAŽIKA NR v katerem hotelu ste to bili? RE: kam s šestmesečnikom na dopust viv Z začetkom oktobra se agencijska ponudba precej zmanjša, tako da boste morali kar pohiteti. Če želite toplo in morje, vam ostane še Kreta ali pa Malta. RE: kam s šestmesečnikom na dopust NR Vincci djerba resort. Pa vi? RE: kam s šestmesečnikom na dopust BLAŽIKA NR smo bili v vašem hotelu na obisku. Kako se vam je dopadla hrana? A ste imeli kaj evropskega za jest? Kakšne so bile kaj sobe? Bi se mi naslednje leto odločili za ta hotel pa me malo informacije iz prve roke zanimajo. RE: kam s šestmesečnikom na dopust NR smo bili v vašem hotelu na obisku. Kako se vam je dopadla hrana? A ste imeli kaj evropskega za jest? Kakšne so bile kaj sobe? Bi se mi naslednje leto odločili za ta hotel pa me malo informacije iz prve roke zanimajo. RE: kam s šestmesečnikom na dopust NR: Hrana je bila super res. Najbolj me je skrbelo,če bo primerna za in je bilo vsaki dan veliko tudi zanjo. Glavni meni je bil skozi evropska hrana (piščanec v omaki, goveji golaž, zajček,puran pečen in v omaki,kozliček,ovca,testenine bolonske,pleskavica,špinača,pomfri,pečen krompir, krompir v kosih,riž,kuskus,makaroni,ribe v omaki ali na žaru,pizza margerita.......v glavnem super), stranski pa še tunizijska specialiteta različna za večerjo in kosilo. Zajtrki so bili pa skozi enaki (jajčke na oko, pražene navadne, pražene z papriko,klobasami in paradižnikom, palačinke s čokolado, pečene hrenovke, trdo kuhana jajčka, klobase in sir, rogljički navadni masleni,polnjeni s čokolado, vanilijevo kremo, musliji takšni in drugačni, marmelada, med, jogurt). Ob kosilu in večerji tudi veeeeeeelika izbira solat, ter sladic---njami njami!! Pijača zjutraj voda, čaj,kava,mleko, ob kosilu in zvečer pa rdeče vino, voda,coca cola, sprite, fanta, pivo. Kar se sob tiče sem bila tudi zadovoljna. Sicer pravijo, da je fino če zjutraj nastaviš na pojšter kakšen dinar in se res potrudijo. Marušin kinderbet je bil vedno porihtan v nulo, najina postla pa tudi. Čistilka mi je tudi nastavila čistila za flaško . Osebje celotnega hotela je super prijazno. Mi se vračamo čez kakšne 3 leta v ta hotel, ko Maruša zraste, da še gremo na kakšen izlet, da ji bo ostalo v spominu, kajti zdaj smo bili na izležavanju. L.p. Irena
|