Pupica -> RE: višina preživnine (4.4.2006 21:58:38)
|
Saj tudi mame nihče ne vpraša,kako preživi otroka,pa tudi,če je brezposelna in brez,oziroma z mizerno preživnino. V vsakem posameznem primeru je drugače. Ampak če je mati brezposelna, dobi socialno, otroške, preživnino. Če pa je v izvezakonski skupnosti, pa samo otroške. Tko da ne s***zdej o tem. Men osebno bi se bolj splačalo, če bi samska(več bi dobila).Za očete je pa tko, da če je brez službe, nej se znajde kukr se hoče, tko k je tinka74 rekla. Za mene osebno je to povečevanje socialne stiske, s tem pa povezan socialni status, kar pri labilnih osebah lahko vodi celo v na nečedna pota. Vsi pa vemo, da v Sloveniji JE težava s službami, saj celo z diplomo težko dobiš službo.Še najbl mi pa izvabi nasmeh na usta kakšen zguljen stavek kakšnih primitivnih ljudi, s trditvijo, da če je oče mlad pa lahko dela.Takrat pa se nasmejim od srca takim butastim izjavam (in ker je smeh pol zdravja sem prov zadovoljna da slišim sem pa tja kakšno butasto izjavo leta). Seveda ko pa v Sloveniji ni težav z brezposelnostjo, a ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Se pa strinjam ja mihelca, treba je plačat![sm=smiley2.gif]
|
|
|
|