Anonimen -> RE: Kako bi komentirale tole? (7.4.2006 15:20:00)
|
Tudi jaz bom raje anonimna, pa ne zato ker bi želela komu kaj žalega povedat brez posledi, ampak ker pač nočem bit prepoznana. Začetek moje nosečnosti je bil prečudovit. Delala sem sicer v stresni službi ( a katera danes to ni ? ), se vozila vsaki dan cca. 70km, se selila oz. smo prenavljali celo stanovanje. Imela sem ogromno energije in se res počutila odlično. Dokler me nekega dne ni v 15.tednu nekaj začelo v službi bolet in to gozno. Bolečina se je stopnjevala in na koncu več nisem mogal niti sedet, niti it na WC, nič. Bilo je grozno. Šla sem k svojemu ginekologu, ki me je sicer pregledal, a nič ugotovil ter sem odšla naslednji dan v službo . No, potem sem imela samoplačniško morfologijo, kjer je priznani ginekolog ugotovil, da imam predležečo posteljico, zelo nizko nosim ter pregled zaključil z besedami : Obvezno počivat ter se čimmanj vozit, malo sprehoda, drugače pa mirovat. Ga pogledam in vprašam kako, če pa še hodim v službo. Bil je resnično začuden , da me moj ginekolog ni dal v stalež ter me vprašal, če me je sploh kdaj pregledal. No, naslednji dan sem šla v službo, potem pa k svojemu ginekologu, kjer sem dobila samo odgovor, da on tega ni opazil ter me napotil domov. In jaz sem hodila dalje v službo, sicer z manjšim strahom, a sem šla vseeno, ker sem kljub stresu in jezi, rada hodila v službo. No, čez 4.tedne sem pristala v bolnici z rednimi popadki. Preostanek nosečnosti sem mogla strogo mirovat. In sem se tega tudi držala, saj sem vedela zakaj in niti na kraj pameti mi ni prišlo, da bi pomislila na kako morje. Kaj hočem povedat ? Žal mi je bilo, da pri ginekologu nisem bolj vstrajala za stalež in po drugi strani se sprašujem zakaj me moj ginekolog sam ni dal v stalež ? Ker je mislil, da nosečnost ni bolezen, ker je zaradi drugih simulantk mislil, da sem tudi jaz med njimi ? Zaradi nekaterih nosečnic v staležu, ki jim res popolnoma nič ni, ki hodijo na izlete, ki hodijo na potovanja, so potem druge nosečnice obravnavane manj resno. In še nekaj bi spremenila. Takrat, ko sem dobila prvo opozorilo , bi ga vzela resno, ne pa še rinla v službo. Aja, Cipresi pa dam prav. Jaz že zato ne bi upala bit simulatorka, ker nesreča še prehitro pride !
|
|
|
|