|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nestrpnost narašča
14.4.2006 11:06:40   
jasnika
drage punce, da pa te radovednost tepe tako kot je mene danes, PA SAJ TO NI RES, delala sem test in ni bilo NITI testne črte, sedaj si mislim pa imam kaj sem iskala. samo user posted image  smejim se lahko sama sebi.in seveda bom sedaj počakala, če ne bo user posted image  mom počakala do 22 in takrat delala, je sobota in je tud moj dragi takrat doma, pa se boma lahko skupajuser posted image , al pauser posted image .
lp in vam držim pesti za+++++++
za vse tiste ki bi rade delale test predčasno tako kot jaz naj vam da mislit moja radovednost

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 126
14.4.2006 12:09:17   
zvezdica5
eh, jasnika, prave smo me nestrpnice...

mene pa zanima, če se bo javila kakšna nestrpnica, ki je predčasno delala test (cca 5 dni) in je bil -, pa je kasneje po dnevu nepričakajoče M le ugledala tisti dve želeni črtici...

naj se javi kakša in nam vlije upanje...

mislim pa, da ta naša nestrpnost včasih meni že na ... (user posted image )

lep pozdrav vsem nestrpnicam...

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 127
14.4.2006 13:50:54   
Copatka
jaz tudi čakam ko zmešana (še 4 dni) in sem že delala test, pa nič , ampak - sem pa že na tem forumu brala od punc, ki jim ni nič pokazalao, potem pa čez cca 1 teden ++++. razlaga je, da se nekaterimh količina hormona pač zviša nekoliko pozneje kot drugim  (nekatim (izjeme) pa še po 1 meseceu ne pokaže+, čeprav so noseče!!)

tako da jaz imam še kar upanje! ve pa ga tudi imejte!
smo na (živčni) zvezi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 128
14.4.2006 18:48:24   
Anonimen
Jaz sploh ne vem kaj se z mojo user posted image dogaja. Danes je 32 dan, pa je še kar ni, pa tud nč ne kaže, da bi bila. Tudi Viola test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti ni nič pokazal...tko da... Zgleda, da ni nič, kdaj se bo moja primajala pa tud ne vem! Kako sem huda!
Sploh pa mi je čudno, ker me joškice nič ne bolijo, ker me drugače vedno. Pa tudi ne špika me tko kot pred M. Upam, da nimam kakšne ciste na jajčniku, ali pa kaj vem kaj mi je! Torej bom ta vikend izkoristila, da se odklopim od tega in bom test delala šele po praznikih oziroma čim kasneje, kolikor bom pač zdržala. Predno bom ugledala plus ali pa user posted image user posted image bom za teste pa za folno dala že celo premoženje.
Aja, drugače pa sem bila na pregledu o katerem sem pisala dopoldne in je vse pod kontrolo. Vsaj nekaj!

Punce lepe praznike!

(odgovor članu Copatka)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
14.4.2006 19:31:10   
Anonimen
Joj punce, vidim,da nisem edina,ki se ji že blede od vseh teh testov in ne-črtic. Moja M zamuja danes 17. dan, delala sem že 3 teste, 1. first sign 2 dni pred pričakovano M,čez en teden še enga, zadnjega pa v torek. Vsi so bili negativni, hudiča pa ni in ni od nikodar. Kaj naj naredim? čakam vnedogled? Vsak teden test delam? Ma čisto se mi že user posted image ,prozornega izcedka mam itak na tone, pa vsak dan se mi zdi, da me nekaj pika in da danes pa bo pritekla, pol je pa ni. Če že ne more bit + na testu naj vsaj user posted image čim prej pride, da poskusimo znova.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
14.4.2006 22:26:30   
Anonimen
Anonimna, pa si na krvni test že šla? Brala sem, da je nekaterim tudi ni pokazalo ničesar na testih, pa tudi krvni je bil negativen, pa so pol bile noseče že 9 tednov... Če ti zamuja že 17 dni, bi jaz na tvojem mestu šla do G.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
15.4.2006 8:59:51   
daisy23
punce imate prav...možno je tudi negativen test in zraven nosečnost..
Sodelavka je noseča nehote,za četrtega otroka. Izostanek user posted image , nato je delala CB ---, čez dva tedna izostanka ponovno CB---, nakar je šla na pregled k gin. in ji je z UZ potrdila, da ne vidi nič in, da bo user posted image vsak čas tu.Minili so dnevi in je ni bilo, ona je spet šla k gin , ki ji je z UZ potrdila user posted image v 6 do 8 tednu, a žal ni bila srečna za to.Tako, da je na tem svetu možno marsikaj.Bodimo optiistke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
15.4.2006 9:40:40   
x_srečka_x
zvezdica5 jaz sem delala test pred predvideno M in mi je pokazal negativno,ko mi je pa M že zamujala sem ponovila test in pokazal je user posted image ,tko da ne obupat user posted image

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 133
15.4.2006 20:33:15   
Anonimen
Danes je 18. dan paše kr nič. Jaz sem vsakič delala drug test, če do torka ne bo nič si grem še po četrtega, potem pa takoj do G, ker če nisem noseča je pa nekaj narobe. Je pa tudi ena, ki jo jaz poznam po 3 negativnih cb-jih, dveh obiskih pri G in enem krvnem testu izsilila ultrazvok pri G, ki je pokazal, da je noseča 14!!!! tednov. Skoraj jo je kap. Od veselja seveda, saj si je otroka ful želela.

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
16.4.2006 15:34:46   
jasnika
tako drage sotrpinke, sedaj pa nevem več kaj se dogaja z menoj al bo res +, al pa me psiha tako daje.sicer poskušam čim manj misliti na 20-21, ko naj ne bi bilouser posted image , pa vendar,...
joške me bolijo že kakšnih 10 dni, mam fuullll napihjene al polne kako se pač reče, v križu me peče, danes pa mam še noge in roke močno zatečene, to pa da sem tečna pa tako ni baje nič novega. a mislite da res lahko psiha dela vse te znake-niso namreč samo v moji glavi, saj so joške vidno večje in tud na rokah in nogah je opaziti da so otečene.
kaj pa vem kaj naj si mislim, ne upam se preveč veselit, saj veste pol pauser posted image
lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
16.4.2006 19:49:14   
Anonimen
Jasnika še par dni, pa boš točno vedela pri čem si. Pri meni nič novega, še ni prišla. Znakov nobenih, ne za njen prihod, ne neosečniških. Jutri pa bom zopet naredila test, pa sporočim kako bo kaj pokazal.

Lp

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
17.4.2006 9:11:00   
Anonimen
Evo naredila test, pa je bil negativen. Naredila sem First Sign, ki naj bi ti tko hitro pokazal in je oh in sploh, ampak meni ni nič pokazal...najbrž ne bo nič ta mesec... malo sem razočarana, pa zelo jezna na mojo M, ker ne pride, da bi šli potem v nove boje... v glavnem, sem razočarana, jezna in žalostna user posted image , ampak vsaj vem pri čem sem, da si ne bom delala lažnih upov!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
17.4.2006 9:16:12   
jasnika
žal mi je jjasna da še nisi dočakala magičnega+, ampak saj veš še je prehitro, še vedno maš čas dočakat+, kar ti iz srca želim
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
17.4.2006 16:02:12   
Anonimen
jasnika hvala, ampak je moja user posted image pravkar prišla. Čisto potiho, brez predhodnih znakov. No, nekako sem jo skoraj pričakovala, tako da nisem preveč žalostna in razočarana. Bo treba v nove boje, pa saj imava čas in voljo. Čez prvomajske praznike greva na dopust, tko da upam, da bo drug mesec najin.

Vsem še nečakajočim pa želim obilo user posted image user posted image že v tem mesecu!

Lp

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
17.4.2006 19:09:43   
jasnika
no jjasna vsaj veš na čem si, z tvojim dragim vama želim aktivneuser posted image user posted image  1 majske praznike in seveda + v mesecu maju.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
17.4.2006 20:39:51   
Anonimen
jasnika hvala za želje!

Me je pa danes znanka precej razburila, ko sem rekla, da imamo majhne mucke (ravno danes jih je muca mela 3), pa je rekla, da kdaj pa mislimo imet majhne otroke?! Jaz sem pa bila že tako žalostna ker je prišla M, ona pa še s takšnimi... se mi je kar zatemnilo pred očmi, da sem kar brez besed ostala. Potem pa sem odšla k moji kolegici, se ji malo izpovedala in malo potarnala pa je sedaj že bolje.

Lp

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
17.4.2006 21:09:08   
daisy23
jjasna ne skrbi,meni se to dogaja ves čas...doma imam cel kup živalic in kot si rekla ti...ravno ob nepravem času ti rečejo, češ, kdaj bodo pa otroci namesto teh živali.Tako razmišljajo samo tisti, ki nimajo radi ne živalic in ne otrok, pa tudi brezpogoje ljubezni ne obvladajo.Mi je žal zanje, ker so prazni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
18.4.2006 11:15:42   
barby113
No tudi nama je uspelo.

Po  neuspešnih mesecih, nerednih menstruacijah in prvem mesecu klomifena smo dočakali user posted image . Čakanje je bilo neznosno in vendar zgodilo se je. Sedaj je moja največja skrb posvečena temu, da bo v naslednjih 9 mesecih vse v redu.

Vsem pa se iskreno zahvaljujem za podporo na tem forumu.

L.P.

Baša Barby113

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 143
18.4.2006 11:18:58   
barby113
Seveda sem bila tudi jaz nestrpna in sem naredila test 4 dni pred predvideno menstruacijo in seveda test je bil negativen, čez tri dni pa glej ga no, zelo svetla druga črtica( pojavila se je čez cca 3-5 min), ki je skoraj da s vsakim dnem postajala izrazitejša in vidnejša.

Tak oda dekleta ne izgubite upanja. Držim vam pesti.

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 144
18.4.2006 11:35:13   
polona25
čestitke, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se kmalu pridružim z user posted image . LP

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 145
18.4.2006 13:01:24   
zaljubljena23
user posted image user posted image Čestitke barby113

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 146
18.4.2006 13:51:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Čestitke!

(odgovor članu barby113)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
18.4.2006 14:16:51   
Anonimen
Barby, čestitam. user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image pa se je 21. dan le prikazal user posted image user posted image user posted image , naj bo vsaj točna,če že mora prit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
18.4.2006 19:55:20   
jasnika
tako mislim da je prišlauser posted image , saj imam sedaj že kar nekaj rjavega izcedka, no ja pruser posted image , je ponavadi rdeče barve, tako da,...
pa takšno upanje kot sem mela, povečane joškice, otečene noge bolečine v križu, nevem no, a res to vse dela psiha....za znoret
bojo pa 1 majski prazniki bolj aktivni kot sem pričakovala in takrat gremo na morje, tako da mogoče pa bo, ampak sem pa vseeno žalostna malo, sem mislila bit za Božička v porodnišnice, sedaj pa komaj drugo lete.
želim vam več uspeha kot sem ga sama imela ta mesec
lp vsem in držim pesti za vse

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 149
18.4.2006 20:26:19   
Anonimen
jasnika vem kako se počutiš. Tudi mene vrže vsak mesec bolj. Pa tudi jaz sem mislila, da bomo okrog Božiča že trije, pa bomo pa drugo leto (na najino obletnico).
Bova pa januarčice, samo da rata! pa prvomajske praznike morava res do konca izkoristit...

Lp

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.