|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nestrpnost narašča
9.4.2006 23:37:30   
kasija78
Bety, zelo mi je žal. Iz stanja svoje lastne hormonske norije lahko razumem, zakaj znova in znova delaš teste. Upam, da ti čimprej uspe začeti mirno in srečno user posted image ! Potem bo morda lažje to izgubo uvrstiti v predalček "boleče, a preživete izkušnje". Želim ti čimprejšnjo srečo! V trenutkih začasne zmede pa se lahko pritožiš tu na forumu - vsaj meni pomaga in mi je lažje.

Jjasna, na kateri dan ciklusa boš delala test? Če se prav spomnim ne čakaš 12. 4..  Upam, da bo user posted image . Ali načrtuješ prvo nosečnost? Pa ostale - prva nosečnost?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
10.4.2006 7:50:51   
SM10
user posted image Bety žav mi je za tvojo pikico,ampak pogumno naprej.

Zdaj pa, da vam povem mojo zgodbo. Ker  že veste, da nisem mogla zdržati sem v soboto zjutraj naredila test - first sign en teden pred datumom user posted image . Prvo sem videla samo testno črtico. Nato sem test razstavila in mislim, da sem visdela tako čisto svetlo črtico, kar je potrdil tudi moj dragi. Konec tedna bom ponovila test, da se prepričam, da me ne lovi fatamorgana. Moram pa priznati, da sem se kar mace upanja dobila. Počutje je ostalo še vedno isto. Pojavil pa se mi je problem s pritiskom in krvavitve iz nosu.
Ker delamo na prviuser posted image  ne vem ali je pritisk in krvavitve normalno. Sicer imam nizek pritisk 60/90 ampak v nedeljo sem ga imela 55/130. Če sem res user posted image  ali je to normalno ?

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 77
10.4.2006 7:57:40   
srečko
Dobro jutro punce!

Jest sem že čisto na koncu. Skratka na user posted image  delava 4.mesec. V glavnem M sem dobivala takole: 34dni, 34dni, 33dni, 32dni. Zdej če gledamo najdaljši cikel bi mogla M dobit 9.4. pa ne duha ne sluha. V križu me še vedno malce vleče, pa vsake tolk časa me v jajčnikih zašpika. Se mi je pa ta mesec prvič zgodilo, da me je po O en večer tolk v bušiju špikalo. Za znort. A je možno, da čutiš vgnezditev? Mal sem mela tudi izcedka. Zdej je vse popolnoma suho. Kaj mislite, kdaj naj naredim test? Sicer sem bila malce neučakana, pa sem ga ta mesec že 3 dni pred izostankom naredila. Seveda je bil -. Zdej pa sploh ne vem. Malce me je strah, da se mi ne bo pa pol čez kak dan dva ulilia. Bt mam pa skoz tam okoli 36,9 - 37,3. Je pa res, da sem se tudi malce prehladila. Mogoče zato povišana.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 78
10.4.2006 8:40:48   
LEVASI
jutro punce.
vidim da ste vse več ali manj preživele vikend in da se ni pojavila user posted image , me prav veseli. Upam da ta mesec rata vsem, ki še vedno lahko upate, se mi zdi pa da bi lahko ta mesec dobili vsaj 2, 3 ali še kakšno več nosečko user posted image . držim pesti še naprej.
no moja user posted image  se je končala, nekam hitro ta mesec, samo en dan sem imela orng potem pa vse skupaj skoraj nič. tudi to me skrbi... mogoče katera ve če bi lahko bilo kaj narobe... po navadi se mi vleče skoraj 6 dni z vsemi rjavimi izcedki na koncu itd., zdaj pa je vse skupaj minilo v 4 dneh. moja menstruacija je vedno točna, pride kakšen dan prej ali kasneje, pa tudi po količini je enaka, ta mesec pa je čisto čudna. mogoče se je telo pripravljalo na kaj pa ni ratalo??? ne vem... no ne bom komplicirala in tole temo obrnila v drugo temo, če pa katera ve o čem govorim, pa še toliko boljše....

držim pesti še naprej, jaz grem pa v nove boje user posted image

(odgovor članu srečko)
Neposredna povezava do sporočila: 79
10.4.2006 12:02:30   
karina
Lep pozdrav!
Sem zamudila tolko ko me ni bilo, tudi M mi zamuja sicer šele 2 dni....
Bila pa sem iz srede na četrtek ponoči v bolnici(zaradi močnih bolečin v sp.delu trebuha) na začetku na ginekološkem odelku kasneje pa so me premestili...sum na slepič, ker ni potrebe po operaciji sem bila na opazovanja...in po mojih prošnjah le spustili domov.
V glavnem delali so mi test nosečnosti ki je bil - prav tako z  odzemom krvi.
Imam pa vseeno upanje da je zaradi gripe  prestavila O in  bo kaj iz tega .....šele čez 10 do 14 dni.
Veliko sreče vsem ostalim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
10.4.2006 17:45:22   
Anonimen
Kasija78- test bom naredila 32 dan ciklusa. M pa pride na 28-30 dni. Drugače pa načrtujeva prvo nosečnost in sva zato še oba bolj vsa iz sebe.

SM10-Ti testi so itak tko čudni, ampak firs sign naj bi bil kr točn, ampak se mi zdi, da je bil en teden pred datumom pa kr malo prezgodaj, tko da bo treba počakat. Sej vem...kako?!

Srečko-počakaj še kakšen dan (beri kolikor dolgo boš zdržala). Pušenjak je rekel, da ni možno da čutiš vgnezditev.

Levasi- jaz bi na tvojem mestu naredila test ali pa šla na odvzen krvi, ker nekatere imajo tudi krvavitev podobno M prvi mesec pa so noseče.

Lp

(odgovor članu kasija78)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
10.4.2006 21:16:02   
Barbk
Ojla,

vidim, da se kar nekj dogaja...SM10 test si resnično naredila že zelo zgodaj in pomoje , če ti je že zdaj pokazal rahli user posted image , pomeni, da si res lahko srečkauser posted image .Juuupi. Nočem ti sicer vlivati praznega upanja, ampak moja malenkost tako misli.No pomoje se bomo konec tega tedna veselile s tabo.Kasija a ti še nisi podlegla čarom testa?Pri meni še vedno isto stanje.Lepo prosim naj tako ostane in,da se je user posted image  poslovila od mene za vsaj 9 mesecev.Naj nas hitro obišče
user posted image  Barbk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
10.4.2006 21:18:50   
Barbk
aja Kasija78 pozabila sem ti odgovoriti.Midva z mojim
user posted image čakava na najino prvo pikico, ki jo bova imela rada z vsem srčkom... Barbk

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 83
10.4.2006 22:24:50   
kasija78
Danes sem se mislila ne javit, ker ne vem točno, kakšen je moj status. imam neke blede roza izcedke par dni in ves čas čakam na user posted image , ampak je še ni. Danes sem se ob enem večjem madežu odločila, da jutri res naredim test, ker drugače obstaja nevarnost da user posted image . Pravzaprav odlašam s testom, ker si tako lahko vsaj domišljam, da kaj bo ... čisto stanje blažene nevednosti user posted image  . Podobno kot z nakupom loto srečke: veliko sanj za malo denarja. Ampak jutri pa res preverim z znanstveno metodo - supersijajnimi testi nosečnosti. Pa vam javim rezultate. Držite pesti!

Srečko - sporoči kako bo s testi po pričakovani M. Pa ostale tudi! SM10 dobro kaže!

Tudi midva načrtujeva prvega user posted image . Čakava ga že pol leta in upam, da bo kmalu. 

lp, kasija

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 84
11.4.2006 7:47:42   
srečko
Dobro jutro punce.
Danes je ta trugi dan k mi M zamuja. Čeprav se mi dozdeva, da bo zdaj, zdaj tu, ker me že kar oreng v križu vleče. Sicer mi je malo čudno, da me pri jajčnikih nč, ker to me ponavadi vedno, ko pride nadležnica. Odločla sem se, da če dons ne pride user posted image , bom juter zjutraj naredila test. Držte peti, da je ne bo, in da bo jutri user posted image . Čeprav sem kar mal pesimistična. M mi sicer ni nikoli tolk zamujala ampak vedno so izjeme. Bi si pa ful  želela, da bi bla user posted image . Sicer sem že ogromno odgovorov prebrala, kjer pišejo, da so simptomi podobni M. Je pa tako, če bo prišla, bo pač prišla in bomo šli novimi zmagami nasproti.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 85
11.4.2006 7:52:44   
SM10
Dobro jutro,

Včeraj se je pojavilo nekaj čudnega. Bila sem malo zaprta in, ko sem šla na veliko potrebo sem malo pritisnila in sem opazila na papirju malo roza izcedek. Prav čutila sem, da je nekaj priteklo. Kasneje ga ni bilo več in tudi danes ga ni. Je možno, da je od pritiska poknila kakšna mala žilica ali kaj?

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 86
11.4.2006 11:22:52   
kasija78
Sem naredila test in je negativen user posted image . Vsaj vem pri čem sem.

Levasi in SM10 - glede vajinih vprašanj sem tudi sama razmišljala, zakaj imam tako zmedeno menstruacijo in me vse nekaj špika in boli. Po moje je to zato, ker nikoli prej nisem bila tako pozorna na svoje telo in ga nisem imela pod takim drobnogledom. Nikoli se mi ni zdelo nič posebnega, če je bila kak dan prej ali je zamujala, zdaj se mi ti dnevi vlečejo in zdijo dolgi vsak en teden.
Edina dobra stran tega je, da sem začela več razmišljati o zdravju - ne kot o odsotnosti bolezni, ampak kot o optimalnem stanju telesa. O zdravi prehrani, skrbi za svoje telo in o telovadbi, ki je pri meni bolj redka dobrina. Telesna "lepota"  mi nikoli ni bila visoko na lestvici  prioritet in tako sem deloma pustila vnemar tudi samo fizično zdravje. Zdaj sem si kupila orbitrek in mislim usposobiti svoje kolo, ki bo nadomestilo avto pri mojih opravkih v mestu.
Saj ne mislim, da je slaba fizična kondicia vzrok za to, da mi ne uspe zanositi, ampak večja pozornost na telo mi je dala misliti tudi o drugih stvareh. Kar je ena dobra stvar te situacije, ki mi že hudo najeda.

Nestrpno čakam vaša sporočila o testih in upam, da bo veliko user posted image  in user posted image !

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 87
11.4.2006 12:39:49   
Anonimen
SM10-ja če si se napenjala je čisto možno, da ti je poknila kakšna žilica. Tako, da zaradi tega ni panike.

Srečko-upam, da jutri zjutraj ugledaš user posted image user posted image ! Pa sporoči!

Lp

(odgovor članu kasija78)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
11.4.2006 14:40:46   
LEVASI
jjasna ne verjamem da sem nosečka ker imam ful nizko BT vsaj predvidevam da bi morala biti v nasprotnem primeru visoka.

kasija78 ful mi je žal, da je bil test negativen, ampak ne sekiraj se gremo v nove boje in mogoče nam že ta mesec rata narediti eno lepo in zdravo pikico. drugače pa razumem tvoje razmišljanje o vseh možnih znakih, tudi sama ko začnem razmišljati "realno" vidim da so vsi ti znaki le zato ker jih prej nismo opazile oz. tudi če so bili jih nismo povezovale z nosečnostjo ampak z menstruacijo. drugače pa pravilno razmišljaš o fizičnih aktivnostih, te čisto razumem. tudi jaz sem se zanemarila, oktobra sem še hodila na fitnes, potem pa nehala, celo zimo preležala in se res ne počutim dobro. tudi jaz komaj čakam da bo sonček da se tudi jaz začnem s kolesom vozit v službo, vsaj tako bom nekaj naredila zase.

aja še tole sem pozabila povedati, sem danes v oni prebrala da je le v 5% kriv psihični pritisk da nam ne rata zanositi, tako da tudi če se obremenjujemo toliko z vsemi stvarmi, to ni razlog, zakaj nam ne rata zanositi. veliko sem namreč že prebrala komentarjev, da naj se sprostimo in ne mislimo na to, itd.... no verjetno je res boljše da se sprostiš ampak vseeno očitno to ne vpliva na oploditev.

gremo v nove boje in pričakujmo najlepše informacije od ostalih ki še čakajo na user posted image  ali user posted image .

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
11.4.2006 21:02:41   
daisy23
ojla punce..tudi jaz se spet javljam s podobnimi željami , problemi in zaključki. je ne pričakujem okrog 20. 4.user posted image .Glede dolžine ciklusa naj vam povem, da se je meni iz točnih 30 spremenil na 23 do 32 dni, tako, da je res to kar pravite glede naše psihe.Ampak, kako se ne boš sekiral, kako lahko ta problem odmislimo in smo sproščene? Žal ni mogoče. Zdaj se vse vleče že eno leto, pa nič. Najbolje bo, da počasi odkorakava k zdravniku. Verjetno so postopki v zvezi s tem zelo različni, kakšni so vaši nasveti, kje naj začnemo? Imejte se lepo in držimo pesti za vse nas. Lahko pa bo ta december res veseli?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 90
11.4.2006 22:03:19   
Barbk
Ojla punce,

preden grem
user posted image vas moram še malo počekirati.SM10 pomoje brez panike...Še vedno držim pest ...saj veš za user posted image .Kasija in Levasi nikar obupat, pogumno naprej v nove boje in postelne igrice...Jaz sem pa že tako napeta...Jutri je dan D in upam, da bomo takole
user posted image od sreče.Stanje nespremenjeno-kar tako naj ostane...Punce moje držite pesti še zame.... Vsem želim čimprejšnje user posted image . Barbk 

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 91
12.4.2006 6:51:40   
jasnika
no in tukaj sem tud jaz.user posted image  ne pričakujem 20-21.4 in mislim da nama je z dragim uspelo, no saj vse tako mislimo, ampak res joške imam vidno povečane tako da mi je modrc premali in to ni samo v moji glavi hvala bogu in kot kaže še bom mogla kakšen teden počakati, vsem ki boste prej delale test držim pesti. Aja kateri test pa boste delale?
lp

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 92
12.4.2006 9:05:46   
SM10
Danes čutim špikanje v spodnjem delu in  čutim pritisk kot, da se bo glih zdaj ulilo. Zanimiva je tale reč.
Zgaga me še vedno daje, tudi prsa so boleča na dotik.

Bomo videli kaj bo jutri zjutraj, ko bom ponovila test.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 93
12.4.2006 9:08:11   
SM10
Barbk je pri tebi že kaj novega - si že naredila test? Držim pesti, da je ne bo 9 mesecev.

Kako ste kaj vse ostale?

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 94
12.4.2006 10:17:43   
kasija78
Dobro jutro punce!

Jasnika, jaz delam baby check mini. Sicer kar spremljam debate o testih na forumu in se mi zdi, da ni bil nobeden  izpostavljen kot najboljši. Ali se motim?  

SM10, Srečko  in Barbk - sporočite čim prej rezultate!

Daisy23, na forumu težave z zanositvijo je med sporočili nad črto zelo dober opis vseh postopkov. Vsekakor je potrebno oditi k zdravniku, če na user posted image  delata eno leto.  Sicer pa ne obupat, ker nas je veliko, ki kar nekaj časa poskušamo in baje, da je to pogosto pri prvi nosečnosti.

Ostalim čakajočim:  držim pesti!

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 95
12.4.2006 21:55:31   
Barbk
Ojla punce,

da prebijem led.
user posted image jeeee...danes zjutraj smo zagledali user posted image .Sej veste kako se počutim.Najraje bi tulila...naj ves svet ve.Zaenkrat ve samo moj
user posted image .Počutje čist vredu.Joškice bolijo(ne prav ful) v intervalih, špika me vsake tolk časa,napihnjena sem pa že dva dni kot žaba...Aja edino žile se mi ful na joškicah vidijo.Zdej pa gremo optimistično naprej.Za vas pa še vedno držim pesti za čimprejšnji user posted image .SM10 a jutri bodo spet težke minute s testi? Saj veš, da mislim nate... Barbk

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 96
12.4.2006 22:07:25   
Anonimen
Barbk čestitke, tudi jaz bom jutri delala test.

Čestitke še enkrat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
12.4.2006 22:31:15   
Barbk
Jjasna hvala ti...

Jjasna
user posted image za jutri.Potem sta pa jutri že dve kandidatki....Juuupi...držim pesti. Barbk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
13.4.2006 5:24:01   
zaljubljena23
Barbk čestitkeuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 99
13.4.2006 6:36:53   
jasnika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.