|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nestrpnost narašča
5.4.2006 15:07:20   
foci
zdravo...

se pridružujem še jaz vsem ki čakajo M. jaz jo pričakujem okoli 9.4., seveda imam tudi jaz doma že test upam da zdržim do prvega dneva zamude.
Sicer imam seveda kr naprej razne občutke (od špikanja, žeje,...)...domišljija ja ne višku ''KAJ PA BI BREZ DOMOŠLIJA?''user posted image

Skratka upam da čim večim uspe zagledat čez par dni user posted image . držim pesti za nas.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.4.2006 15:49:36   
LUNA06
Ojla use skupaj!

Držim pesti za use, da ne dočakate user posted image , ker je čisto nič ne potrebujete, vsaj naslednih 9 mescov ne!!!!!!!
Mi imamo drug teden plodne dneve...torej bom čez kake tri tedne tako kot ve...v pričakovanju user posted image .

Pozdravček!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.4.2006 17:29:02   
Anonimen
Mene križ danes ne boli tako kot včeraj, čisto malo. Me pa grozno boli na desni strani v spodnjem delu trebuha. Sedaj pa ne vem, ali me boli zaradi prihajajoče M ali je spet kaj s slepičem. Ker enkrat me je že tko bolelo, pa me niso hotli operirat, ker sem bila švoh zdravja in so me le neki za silo pocajtal...evo, sedaj pa me zopet tko grozno boli. Bom počakal do jutri, če ne mine grem do zdravnika...

Lp

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
6.4.2006 7:58:24   
SM10
Moje počutje je danes slabo. Slabo sem spala, ker sem skozi noč čutila neko slabost, tudi ko sem vstala in se mi je rigalo-se mi je zdelo da bom mogla iti bruhat. . Sedaj je malo mimo. Mislite, da je možno, da bi bila psiha tako močna. In to čakanje, da ne prideuser posted image   groza, groza. Prsi me bolijo, če že malo bolj hitro grem, gorčica me daje. Danes boste pa rekle ta je čist narobe obrnjena. Najraje bi se nekam zaprla in počakala, da to mine. Ubogi vsi, ki mi danes popkažejo kriv prst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.4.2006 8:11:54   
Barbk

user posted image punce.Sm10 vidim, da si že prisotna.Kako kaj danes?Tudi jaz močno upam, da bova ta mesec obe zagledali user posted image  in bova 9 mesecev srečkiuser posted image .Stanje pri meni dokaj nespremenjeno-joškice neboleče-le v predelu bradavic pa še to se zvečer ko slečem modrček umiri.Me pa špika tam doli-malce levo, malce desno, pa spet mal višje ....Križ buba še naprej, nožnica še zmeraj suha....Res ne vem več kaj naj si mislim.Najbolš nič, ampak to je pri meni skoraj nemogoče.Upam, da bo mesec april prinesel čim več user posted image .So nas že siti tukaj-so na RR rekli, da je že čas da se na nosečniški forum preselimo-vseee!Jaz sem za... Lp,Barbk

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.4.2006 10:35:31   
kasija78
Dobro jutro vsem!
Želim vam lep dan!

Jaz sem nekako zdelana in bolj in bolj se mi zdi, da je user posted image  na poti. Vsi znaki so počasi tu.
Barbk, a nožnica naj bi bila suha? A so sploh kakšni znaki nosečnosti, ki so enaki pri vsaki? (Razen testa seveda user posted image ).

Hvala tistim na RR - jaz bi se tudi z veseljem preselila na nosečniški forum.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.4.2006 11:05:08   
Barbk
Kasija78 pri meni je bila prejšnjič nožnica bolj suha-nič izcedka.Drugače ga imam preduser posted image  kar precej.Saj vem teli znaki so bolj tako-ene imajo vse to, druge neki od teh, tretje spet nič razen user posted image . To je za znoret.Sej bo počasi.Obljubim, da bom čisto pridna in ne bom delala testa prej samo, da bom ta mesec zagledalauser posted image user posted image .Ha, fha če bi res lahko tako bilo, da ne tak kompromis užgeš s svojo tečko. Ti user posted image  se zdej mal odpočij pa pojdi na dopust za vsaj 9 mesecev...

Barbk

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.4.2006 11:25:59   
eva1
No pa se še jaz javim med nestrpneuser posted image ...moja zadnja M je bila 5.3, ampak ker je zelo neredna(30-40dni), jo lahko vsak čas pričakujemuser posted image ! Znakov nobenih, mislim pa da ta mesec ne bo nič-mam kr tak filing, da ni ratalo!
Kdaj boste kaj delale test? Jaz ga bom drugi teden enkrat če user posted image še ne bo prišla!
Se beremo, sedaj pa user posted image pod tuš in v službo!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.4.2006 11:37:54   
polona25
Barbk jaz mislim, da si user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ko sem bila jaz na tvojem mestu, sem tud takoj vedla. Nisem si upala priznat, da vem da sem noseča, da potem ne bi bla razočarana, vendar me je tak nemir grabil, da sem kakšne 3 dni prej naredila test. Na čist nič drugega nisem mogla mislit, v službi sem bla čist neučinkovita, tko da sem pol test naredila in glej user posted image .
Tko da mislim, da res drži tisti rek, da ženska takoj ve, da je noseča!

Držim pesti za user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.4.2006 11:53:25   
Barbk
Oh Polona25 upam, da imaš res...Vidim, da sva iz istega konca, jaz sem iz Vižmarj.Tole more pa res nekaj pomenit.Ma res se mi že mal blede od vsega tega...Oh ti smotka Barbk.Tolk stara pa tolk neumna...
user posted image Barbk

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.4.2006 12:04:38   
SM10
Hojla,
Sem mela gužvo v službi, tako, da sem pozabla na mojo nervozo. Slabost pa še vedno traja. In če je res to user posted image  bom že prenesla vse skupaj.
Kot je Polona 25 že omenila, kako je , ko veš, da se v tebi nekaj dogaja ampak problem  nastane, če potem pride  user posted image  ,ker  je  preveliko razočaranje.
Vse nas čaka sreča.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.4.2006 12:10:28   
polona25
No to je pa super! Če tud meni ta mesec rata (ker smo ravno začeli user posted image user posted image user posted image ), potem se bova pa čez kakšno leto skupaj z user posted image  v vozičkih sprehajali!

Ne bi blo slabouser posted image .

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.4.2006 13:44:18   
zaljubljena23
Vsem želim, da bi v prihajajočih dneh tudi ve zagledale magični user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.4.2006 15:03:35   
barby113
Evo mene spet nazazj.

Tudi mene daje smrtna nervoza in sem že naredila test vendar je bila vse skupaj ena velika 0. No ja res pa je, da pričakujemuser posted image komaj čez vikend. Moji sestrični je pokazalouser posted image že 10 dni prej, tako da sem čist obupana. Kar pa se znakov tiče, me malo špika v jajčnikih, bradavice imam blazno občutljive, pa tudi prsi so se mi nekam povečale, aja okus v ustih pa je kot bi greznco pila in ne kovinski. Sploh ne vem, če še imam ta mesec kaj upanja. Držim pa vam vsem da bi čim prej dočakale tele user posted image .

L.P.

Se slišimo kmalu.

(odgovor članu foci)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.4.2006 15:05:55   
LEVASI
no bom jaz prva povedala slabo novico, sem bila prijavljena zadnjič kot anonimna, ko mi je zamujala. po 3 dneh zamujanja in že ogromne nestrpnosti, kdaj bo sobota, ko sem si obljubila da neredim test in nič prej, včeraj zvečer opazim na papirju rdeče. sem rekla to pa ne bo dobro in danes se je user posted image  pojavila v grozni obliki, trebuh me je tako bolel da je bilo kar hudo. zdaj je malo boljše, ampak  še vedno teče kot nora. no znakov nekih niti nisem imela, razen špikanja sem ter tja, potem pa psiha začne govorit: "ja ja sej tako me nikoli ni še bolelo, občutek imam da je nekaj v trebuhu, tako neko zavedanje čudno, ki ga sploh ne znam opisati".. itd... danes si lahko samo rečem, ja pa ja, vse sem si samo domišljala...

no kljub vsemu, gremo novim zmagam naproti, vam ki pa še vedno nestrpno pričakujete pa želim user posted image  user posted image . upam da pride čimprej datum ko boste lahko delale test, ki ga vse tako nestrpno čakamo, v upanju da bo pozitiven.

ah, punce moje .. bomo že preživele skupaj... še sreča da imamo to možnost, če ne bi se nam že zmešalo.

good luck vsem skupaj.... 

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 40
6.4.2006 19:16:06   
Anonimen
Levasi, ja jaz imam tud bujno domišljijo. Vsak mesec si govorim, da je to pa nekaj novega, da tko pa me ni špikal še nikoli, da me tko še niso bolele joškice,... in potem vedno pride M.
Drugače pa me trebuh ne boli več (skoraj nič) - očitno so bile le prebavne motnje. Joškice me še nič ne bolijo (vedno me začnejo dan, dva predno jo dobim), špika me pri jajčnikih tudi nič (to je vsak mesec itak drugače)... tko da - mogoče bo ali pa tudi ne. Povem, ko mi bo zamujala ornk. Se pravi naslednji vikend.

Lp, pa čimveč uspeha

(odgovor članu LEVASI)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
6.4.2006 21:43:10   
daisy23
user posted image punce, me prav zanima kateri bo ta mesec uspelo, da bo zibalauser posted image v veselem decembru..seveda držim pesti za vse vas in zaseuser posted image ...ma kaj čmo...tako je to. Bomo pa znale to tako cenit, da si niti ne predstavljate.Naj vam ne zmanjka poguma in obvezno ostanimo na vezi, kako se nam bo vse izeklouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
6.4.2006 22:23:22   
Anonimen
Tudi jaz upam da uspe čimvečim. Veš malo sem brala te novembrčice, pa decembrčice, ki so že noseče, pa malo tarnajo zaradi slabosti... pa sploh ne vedo kaj jaz bi dala, da bi imela bebico v bušijo, pa tud če bi ves dan kozlala...

Čimveč user posted image user posted image vsem!

(odgovor članu daisy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
7.4.2006 8:12:53   
srečko
Dobro jutro vsem neučakanim.
Že kar nekaj časa redno pregledujem vaš forum in vidim, da nimam samo jaz takšnih problemov. Zdaj sem se pa odločila, da se mal priklopim zraven. No jaz tud ne čakam user posted image  čez vikend, čeprav imam pa že od prejšnega tedna skoz občutek, da bo vsak cajt pricurlalo. Špikalo me je kakih pet dni zdaj me pa samo v križu vleče, tako da mislim, da spet ne bo ničuser posted image . Glede na to, da sem tud med tistimi neučakanimi, k ne morjo počakat, da  biuser posted image  prišla, sem že včeraj naredila test in seveda user posted image . No ja,mogoče pa le ne bo prišla. Jemala sem sicer tabletke sigurno enih 10 let. Najprej Minulet pol Cilest na koncu pa ene dve leti Diane35. Za čudo sem imela takoj po prenehanju dokaj redne. Tam na 32-34dni. Z mojim delava na bejbki pa zdele ta 4 mesec. Na lulu me pa tudi non stop. Kaj mislite, sej vem moram bit potrpežliva in počakti do ponedeljka. No ampak vseeno me malce pomeri, k vidim da nisem sama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
7.4.2006 8:13:29   
SM10
Pri meni še vedno ta slabost. Včeraj popoldan sem šla spat in se je malo umirilo. A kaj, ko sem se zbudila in se najedla se je spet pojavila slabost in zgaga mi ne da miru. Sem se odločila, da čez vikend- v nedeljo naredim test (tega iz DM), čeprav 5 dni prej. Ne morem več zdržat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
7.4.2006 8:52:54   
uschi
ja kaj naj rečem, simptomi so že taki, da bi lahko mal user posted image  čez kakšne 9 mesecev.
naredi tst pa bo!!
če si user posted image , ti želim čudovito nosečnost!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 46
7.4.2006 8:55:57   
Barbk
Ojla,

SM10 vidim, da boš kar sprobala...Jah teli testki imajo pa čudežno moč-težko se jim je upreti.Jaz tudi če ga glih nimam doma me kar vleče v DM-ja.Tko slišim en glas "kupi me"...Trenutno še bijem notranje boje al bi al ne.Za znoret vam povem!!!Mene pa križ še kar boli-še ponoč.Sem najprej mislila, da je to čez dan od dela, ampak tole pomoji ni to.Me kar 24 ur na dan matra.Drugače stanje nespremenjeno, sam apetita že cel teden nimam.To pa nič hudega moram kakšne 2 kile do ruknit.

user posted image za vse nas, da bomo ta mesec zagledale user posted image . Barbk

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 47
7.4.2006 8:56:22   
uschi
Tudi pri meni je bilo podobno..
Mal neučakana in sem mal prehitro naredila test, ki je seveda pokazal negativno...po 1 tednu pa JUHUHU +..Ne bodi neučakana..Boš videla, da boš varvala!!

(odgovor članu srečko)
Neposredna povezava do sporočila: 48
7.4.2006 9:02:14   
LEVASI
jutro punce :-)
no pozabila sem povedati, da si merim tudi BT, zdaj že tretji mesec, tako da sem nekako predvidevala da bo prišla, čeprav sem se že začela spraševati če ne meri termometer malo narobe user posted image ... vse bi zanemarila ko me špikne in ko rečem nekam mi je slabo, itd. sicer midva delava na dojenčku od januarja naprej, nehala sva pa paziti že novembra, tako da ni še neke panike, čeprav je vsak mesec itak novo upanje.

hotela sem samo še to predlagati, saj vem da je težko, ampak če se le lahko zadržite ne delajte testov pred izostankom menstruacije, ker ste potem toliko bolj razočarane ali pa včasih sploh ne veste če je test pravilen, ker je itak še prezgodaj. potem je pa še hujše kot če ne bi sploh delale testov. jaz vem da bi veliko rajši počakala kakšen teden da zamuja in potem veselo zagledam en velik plusek. če pa pride menstruacija pa itak pride, tako da se je res škoda predčasno obremenjevati s testi. tako da predlagam, da upate na najboljše in ko boste že nekaj časa upale se bo to upanje prelevilo v srečo in ne nasprotno.

držim pesti za vse vas, ki še ne čakate user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 49
7.4.2006 9:25:01   
srečko
A pa te drugače pred user posted image  tudi vedno križ boli? Ker mene ponavadi vedno en al pa tisti dan začne ko prihaja. Ta mesec je pa popolnoma drugače. Me je že prejšnji teden začel pa tudi pr jajčnikih me vleče, čeprav zdaj ne več tako. Ne pričakujm je pa za vikend najkasneje v ponedeljek. Čprav joškice me pa nč ne bolijo. Jest močno upam da bo vendar user posted image .

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.