Bostjan-1 -> Zahvala Boštjanu! (24.5.2004 14:39:08)
|
Tale zahvala me je pa prijetno presenetila. Mislim, da moram pojasniti, kaj imam jaz od tega. Materialno nič. Kvečjemu nekaj zapravljenega časa. Sicer pa tudi stroškov nimam. Razlog tiči v tem, da naj bi bili forumi namenjeni izmenjavi izkušenj in morebitni medsebojni pomoči, če drugače ne, vsaj v obliki koristnih informacij. Res dobrih forumov poznam le nekaj, predvsem so to tuji. Pri nas pa se žal prepogosto dogaja, da se izrabljajo za kup neumnosti. Kar poglejte jih tudi na teh straneh, pa si odkrito odgovorite, koliko tem je takšnih, da bi vam argumentirano pomagale v življenju. Vmes najdete oglase, razpravo o nadnaravnih sposobnostih, vice, preklinjanje teh ali onih, nevoščljivce in egoiste, ki ne priznavajo nič drugega, razen svojega,... Moj prispevek o nahrbtnikih na http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=10959&msg=77878&idk=100, je bil eden izmed najdaljših, omenil pa sem tudi možnost ugodnega nakupa. Sam si želim več podobnih znanj tudi o ostali opremi. Vem, da imajo ljudje veliko izkušenj z marsičem, žal pa se jim ne da pisati. Pri nakupih namreč bolj zaupam mnenjem uporabnikov, kot pa trgovcem. Trenutno kupujem dva avtosedeža – Römer King in Concord Lift Pro. Če bi mi kdo znal povedati, kje in kako do ugodnega nakupa, tako kot sem jaz omenil za Deuterjeve nahrbtnike, bi bil prav vesel. Le še to – zame ni ugodno 5 ali 10% na gotovino, ampak kaj bistveno več. Trgovci že tako zaslužijo preveč ravno na otroški opremi. Ob priliki, ko najdem čas, se razpišem še o kolesarskih prikolicah za otroke. Kdor jih pozna, ve, o čem govorim. Tako za ocvirek – pri Bauerju v Ljubljani stane Kiddy Van 101 71.000 SIT – 5% na gotovino. Pri avstrijskem dilerju pa se ga da dobiti že za 156€. LP, Boštjan
|
|
|
|