Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (21.3.2012 22:13:18)
|
Živjo! Sem 15-letnica in res NE VEM kaj naj naredim glede tega britja... Nikoli nisem prav veliko razmišljala o tem, zdelo se mi je nepomembno, da imam še dovolj časa za take teme. Sedaj pa sem že v srednji šoli, vse moje prijateljice/znanke, se npr. kar že v garderobah, ko se preoblačimo za športno vzgojo govorijo o tem. Jaz pa samo gledam stran. Pa še tisti 'temeljjiti' sistematski pregled se približuje, jaz pa ne vem, ali bi se mogla začet briti tam doli ali ne. Sama sem zelo sramežljiva in mi je nerodno, že če samo brskam po internetu o takih stvareh. Npr. moje prijateljice se kar že pogovarjajo o mastrubaciji, jaz pa se v sebi zgražam, saj se mi zdi, da smo le še otroci in kar premladi za to in sploh nočem misliti, kako naj bi to začela. :D Najbolj pa je nerodno, ker živim sama z mami in to v garsonjeri! Tako nimam čisto nobene zasebnosti, da bi se pa z mami pogovarjala o tem, se pa rajši udrem v zemljo! Zato vas prosim, da mi pomagate; najbolj me je strah, da bi se porezala na notranji stani sramnih ustnic, ker je tam koža zelo občutljiva in tanka in tako nežna! Zanima me še, ali je odstranjevanje dlačič tako nujno tudi v predelu... no, anusa. Ker se pa res nočem še s tistim ubadati. Imam pa še eno zadnje vprašanje: jaz imam vedno mokre spodnje hlačke. Menjavam si jih najmanj 3x na dan, uporabljam in ne uporabljam dnevnih vložkov... To se mi sploh ne zdi normalno! Je to kaj narobe, ali se to vsaki dogaja? Lepo vas prosim, če mi pomagate priti do teh odgovorov, saj res ne vem kaj naj naredim! Hvala že vnaprej in lep pozdrav!
|
|
|
|