žabica28 -> RE: crpalka-prosim za odg (10.4.2006 17:45:53)
|
Hoj, Sama sem rodila 1 mesec prekmalu. Mali je bil 3 dni na intenzivni, kjer so ga hranili po flaški. Potem pa je prišel k meni, sva se poskusila dojiti, pa prvi dan ni šlo. Ponoči sem imela takšen naval mleka, da nisem mogla niti ležati in sem mislila, da mi bo vse skupaj kar razneslo. So me sredi noči poslali črpati mleko, da sem sploh lahko spala. Drugi dan sva se z malim že polno dojila. Imela sem mleka za cel oddelek, tako da sem še vedno črpala ven, da mi ni mleko zastalo. Pa tudi antibiotike sem dobivala 3 dni. Torej še preden sem šla domov je moral moj dragi po črpalko, ker drugače bi me bilo prav strah iti domov. Zdaj je malček star že več kot 3 tedne, pa spet črpamo mleko, ker se preveč počasi redi, zato mu moje mleko dodajamo po flaški, če premalo poje. Torej črpalaka je bila doma, preden sva midva prišla domov. Tudi sama je najprej nisem hotela kupiti, ker nisem vedela če jo bom rabila. Pa še komentar na D oddelek Lj. porodnišnice - zame so bili ZLATI. Z vsemi mojimi težavami so me dobesedno nosili po rokah. Topla beseda in pogovor, kadar nisem vedela kako in kaj, sploh nista bila problem. Pri njih sem bila en teden, od tega od ponedeljka do petka z mojim malčkom. Tudi to, da so me tolažili ob poplavi solz 5. dan po porodu, ko so mi ponoreli hormončki, je bilo za sestre prav samoumevno. Lep dan vsem
|
|
|
|