zamrznjeno mleko (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

Anonimen -> zamrznjeno mleko (2.4.2006 23:31:06)

nekaj me zanima.
Mleko iztisnete in ga date v zmrzovalnik- v cem? v kaksni flaski?
Kaj potem naredite. Ga najprej odmrznete ali ga kar takoj segrejete oz kako to izgleda?

Stajerka -> RE: zamrznjeno mleko (3.4.2006 0:06:38)

Jaz sem imela aventovo črpalko. Avent ima cel sistem s plastičnim nastavkom za črpanje mleka v njihove vrečke (za enkratno uporabo), katere potem daš v zmrzovalnik. Ko potrebuješ mleko, vrečko postaviš v vročo vodo in odtališ. Nato vrečko vpneš v isti plastični nastavek kot si prej črpala mleko, nanj priviješ dudo in to je to.

V tem času je Avent "posodobilo" sistem in črpaš v male lončke. Vsi aventovi izdelki pa imajo iste navoje, tako da ni težav.

lelaval -> RE: zamrznjeno mleko (3.4.2006 0:30:50)

Avent ima cel sistem s plastičnim nastavkom za črpanje mleka v njihove vrečke (za enkratno uporabo), katere potem daš v zmrzovalnik. Ko potrebuješ mleko, vrečko postaviš v vročo vodo in odtališ. Nato vrečko vpneš v isti plastični nastavek kot si prej črpala mleko, nanj priviješ dudo in to je to.

Jaz sem zamrzovala svoje mleko na isti način.
Lahko pa kupiš samo njihove vrečke, pa mleko daš v stekleničko, ki jo pač imaš doma.

anajmad -> RE: zamrznjeno mleko (3.4.2006 10:14:46)

Jst sem shranjevala v aventovih lončkih.Ko sem predvidevala,da bom rabila mleko,sem ga postavila v hladilnik in ga potem porabila čez kakšne dve uri.Tako so mi tudi svetovali v laktariju v porodnišnici.
en lp[sm=morje.gif]D.

Stran: [1]