vibrator-kakšnega priporočate? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> vibrator-kakšnega priporočate? (2.4.2006 22:23:51)

Mi je moj dragi obljubil vibrator pa nimam pojma kakšenega naj si zaželim?! Na spletni strani Venera shopa jih imajo kar nekaj pa se cene zelo različno gibljejo- od 4000 do 20 000 sit. Pa me zanima kakšne imate ve? Ali imajo vsi funkcijo tresenja in če se da ta funkcija nastavljati? Iz kakšnega materiala naj bo, da bo najbolj prijeten? Jelly material-ali ga katera pozna, kakšen  je to? Ne se mi smejat, ker tole sprašujem ampak, res ne vem kakšnega naj izberem...Hvala za nasvete če bo katera odgovorila!

Laubica -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (2.4.2006 22:28:13)

Meni je mož že 2 kupil in kroglice pa meni to nič kaj ne pomeni imam raje človeško roko pa ni važno je moževa al moja ker vibrator je mrzel mene pa rado zebe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimen -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (2.4.2006 22:33:42)

Meni, ga je tudi kupil za rojstni dan in jaz pravim, da se je treba sprostit in je prov fajn zadeva.Drgač ga pa uporabljava za predigro, nikoli ga ne uporabljam sama. Imam pa takšnega, ki prov fajn trese...[sm=smiley20.gif]...

Anonimen -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (3.4.2006 14:46:58)

Jaz ga imam iz Venere in sicer Pearl shine series, prijeten na otip, hitrost vibriranja pa se mu uravnava. Sem pa že imela enega plastičnega, pa mi je zdaj ta novi bolj všeč.
Imam pa tudi kroglice, in so zanimiva popestritev. Uporabljava pa ga skupaj za predigro, ali pa ga ponucam, ko je moj na službeni poti.

Anonimen -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (3.4.2006 16:08:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
gibljejo- od 4000 do 20 000 sit.

Kolikor plačaš, toliko muzike [sm=sloncek.gif].

Anonimen -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (3.4.2006 17:50:29)

Moj ni bil nadražji, res pa je, da tudi ne najcenejši. Stal je 6000, pa sem ful zadovoljna

marjanaR -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (3.4.2006 20:57:50)

jelly material je sicer nežen, ampak ful smrdi in (vsaj mene) je ful peklo, boljši so tisti iz "navadnega" materiala.

Lumpi -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (6.4.2006 7:26:28)

Moj je dal za njega 15.000 in je magic fkesh. Baje da je iz najboljšega materiala. Mehek, pa še reguliraš si moč tresenja.

Anonimen -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (6.4.2006 14:02:26)

Jaz bi ga tudi imela, pa mi je nerodno ga iti kupit. Mislite da bi ga naročila preko spleta, ali kako drugače? Kakšna je embalaža? Kako me bo pa poštar pogledal če mi to prinese?
Prosim za nasvete.

zaljubljena23 -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (6.4.2006 15:07:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz bi ga tudi imela, pa mi je nerodno ga iti kupit. Mislite da bi ga naročila preko spleta, ali kako drugače? Kakšna je embalaža? Kako me bo pa poštar pogledal če mi to prinese?
Prosim za nasvete.

Kolikor vem, če naročiš pri diskretno.com, je embalaža diskretna, tudi v naslovi piše, da je pošiljatelj videoteka in tako nihče, razen tebe seveda, ne more vedeti kaj naj bi bilo v paketu.
Kar se pa tiče materiala, pa je meni zelo všeč iz jelly-a

Anonimen -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (6.4.2006 21:37:33)

Pravijo da jelly material smrdi? Ali to traja samo nekaj časa ali se ga vedno drži tak vonj?

Anonimen -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (7.4.2006 12:11:34)

Ja res smrdi po plastiki,jaz sem ga dobila pol leta nazaj na dekliščini za darilo od prijateljic.Morm rečt da jim bom za to do groba hvaležna.Moj ima gor tudi zajčka in povem vam da dela čudeže huuuuuuu,sploh nism vedla da je kej takega možno,res!Ga pa midva z možem tut uporabljava skupaj za predigro,sama nikoli.
Torej če ga nameravaš kupiti,ti res priporočam vzemi tistega z zajčkom,ker to moraš probat!!

Marjana-5 -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (8.4.2006 22:45:23)

Ej, za kakšnega zajčka pa to gre?

Kaj pa glasnost? Jaz imam enega čisto preprostega, kejr se nič ne štima, pa je kar preveč glasen, kar ni ravno fajn (da ne bi otrok prebudila).[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

zaljubljena23 -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (9.4.2006 9:05:07)

Ja jelly smrdi, ampak tako zelo pa tudi ne smrdi, da ga ne bi mogla uporabljati

Anonimen -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (10.4.2006 9:11:36)

Ja itak,sej ga menda ne boš v usta dajala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
Zajček je pa še en nastevek gor,tko fajn se trese in ko ga nastaviš na ščegita huuuuuu.....men se kr bliska,res.

Ceca -> RE: vibrator-kakšnega priporočate? (16.4.2006 17:08:57)

Jaz sem ga pred leti dobila za darilo za valentinovo od mojega moža. Znamke žal ne vem, je pa kožne barve, ni iz plastike in ima tri stopnje regulacije vibriranja. Zraven je bil priložen še manjši vibrator za analno odprtino, iz enakega materiala in iste barve, vendar samo z eno stopnjo vibriranja. Cene pa ne vem, ker je bilo darilo.

Stran: [1]