|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAŠLJANJE V NOSEČNOSTI
2.4.2006 20:45:52   
JANJAA
Drage moje!
Jaz sem že čisto na koncu s kašljanjem. Že 5 dni kašljam kot zmešana. Pa povrhu vsega še suh kašelj ki me samo žgečka po grlu. Malo me skrbi da nebi bilo kaj narobe s user posted image . Sem pa v 11t. Dajte mi prosim kakšen dober recept za lajšanje le tega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAŠLJANJE V NOSEČNOSTI
2.4.2006 21:10:43   
Marogica
JAz sem v obeh nosečnostih kašljala in to tako močno, da sem skoraj sede spala, pa še občutek sem imela, da si bom pluča izkašljalauser posted image . Ni pomagal, trpotčev sirpup, ni pomagal slezov sirup, na koncu sem dobila Pholcodin, ki je le olajšal moje kašljanje.
NAjbolje je, da greš k zdravniku, on bo vedel, kaj ti sme predpisati. Upam, da se bo kašelj čimprej pomiril.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2006 0:04:00   
lelaval
Jaz sem v prvi nosečnosti tudi ful kašljala, ko sem staknila virozo. Sem mojemu rekla,  da, če ta otrok zdaj (v nosečnosti - ko kašljam) ne bo dobil pretresa možganov, ga nikoli kasneje ne bo dobil.  Če pa je moj trebušček tako 'metalo' user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2006 7:54:04   
krfjolca
Brez skrbi. Zaradi kašlja z user posted image  ne bo čisto nič narobe. Sem ravno brala pri Pušenjaku, kako brezveze paničarimo - zaradi poskakovanja, premikanja, tresenja user posted image  ne more biti nič, ker je dobro zavarovan. Če bi bil ranjiv, bi človeštvo izumrlo že v pradavnini, ko so nosečnice lezle po drevesih in podobno, ko so se reševale pred divjimi zvermi. user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2006 11:04:36   
nejcko
Jaz sem bila na koncu prve nosečnosti tako prehlajena, da mi ni bilo jasno, kako bom sploh lahko rodila, saj sem kašlala za znoret, pa še dihat nisem mogla skozi nos.
Hudi je bilo potem, po porodu, saj sem rodila s CR, in takrat sem pa res ob vsakem napadu lkašlja videla vse svetnike.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2006 11:52:57   
puncica
Poskusi si kupit slezov sirup al pa tablete za lizat granobil, meni je pomagalo, pa farmacevtka je rekla da je to še najprimernejše za grlo, sploh če ful kašlaš. Jaz sem tako kašlala da me je cel trebuh bolel, pa še dojenček je pol čist ponorel v trebuhu, pa vezi so me bolel, mislim da ni glih fajn da ful kašlamo, mami moja celo pozna eno dekle, ki ji je voda odtekla ko je tako kašlala, pa nočem zdej nobene strašit, samo bolje da si pomagaš, kot da čakaš kdaj se bo kašelj nehal. Če ne pa pejt v lekarno ali pa zdravniku pa vpraši kaj bi ti dal, kot nosečnici, da grozno kašlaš.

LP in čim prej pozdravi kašelj.user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2006 16:41:16   
JANJAA
Danes sem bila pri zdravniku in mi je svetoval inhalacije s slanimi kamilicami. Glede zdravil pa mi je odsvetoval vsakršno.

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2006 16:48:14   
Marogica
Upam, da ti bo pomagalo in čimprej odleglo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.4.2006 8:37:01   
Barbs
Strinjam se s punčico. Meni so pomagale žvečilne tabletke Granobil, sploh, če je kašelj suh in te samo "žgečka" v grlu. Pa to niso ne vem kak zdravila - mešanica gorskih lišajev pa mal hruškice noter... Ok, bo, boš videla; slane inhalacije pa tudi delaj previdno - upam, da ti je povedal, kako .. ( najblje je, da imaš inhalator ( ne stane veliko) iz lekarne, ker potem ga lahko res lepo namontiraš izključno na usta - torej tam, kjer rabiš. Ni pa fajn, da v nosečnosti delaš inhalacije "po starih metodah" - v lonec, pa brisačo čez glavo ( nabije ti pritisk, draži sluznico oči, kože....)

Lepo se pozdraviuser posted image  

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?