Gina -> RE: KOŽICA NA LULČKU-POMOČ (1.4.2006 21:28:20)
|
Jaz tega ne verjamem, da gre vse samo nazaj, ker imam drugačne izkušnje. Sin ni imel preozke kožice, ampak priraščeno, tako kot v večini primerov pač je. In ne, ni mu šla sama dol do 10. leta in mu tudi ne bi šla, če ne bi urolog potegnil, pa ne enkrat. Zakaj? Ker mi nismo nič kaj dosti to trenirali, pa se je še nazaj zarasla večkrat. Točno tako kot je ena pred mano napisala. Če bi otrok vsakič to sam naredil pod tušem, ne bi do tega prišlo. Tako pa sem poslušala bedaste zdravnike, ki jim ne zaupam nič več. Tako veliko strokovnih napak delajo, da to ni res. Na meni so jih, na mojih starših, prijateljih, ...ne ne, opjma nimajo. In nekaj ti še lahko razložim. Od prijateljice mož je zdravnik in ima par prijateljev urologov in mi je ravno zadnjič razlagala, da se tudi urologi med sabo ne strinjajo kako in kaj in da enega vprašaš, da pove eno, drugega, pa drugo. In da sta se pripravljena skregat, kaj je prav. In jaz menim, da je tudi po svetu tako, razlog je pa, da nihče nima pojma. Čez 30 let bodo pa spet nekaj drugega razlagali. Saj smo pred 10. leti bili tudi vse, samo ljudje ne, ker smo pamperske uporabljali namesto klasičnih plenic, pa kašice smo dajali otrokom pri 4. mesecih...
|
|
|
|