|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je možno?
1.4.2006 8:36:18   
Anarim
Drage prijateljice,

imam eno vprašanje, glede zanositve.
S partnerjem imava redne spolne odnose vendar jaz ne uporabljam nobene zascite, pač pa se on pazi - dobesedno.
Ali je v kakršnem-koli pomenu možna zanositev glede na to, da v nožnico ne pride do izliva?
Zanima me, ker mi moja menst.zamuja ali pa je to možno tudi zaradi športa; pred enim mesecem sem zopet začela trenirati?
Zahvaljujem se za vsak odgovor ali mnenje.
Lep vikend!
Ana.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je možno?
1.4.2006 19:05:28   
Lana25
Anarim, tudi midva s fantom sva nekoč prakticirala take vrste zaščito, pa se ni nič zgodilo. Ampak nikoli se ne ve kako bo pri vama! Tudi, če ne pride do izliva v nožnici, ampak zunaj nje, se lahko nekaj plavalčkov najde tudi v predsemenski tekočini (nevem, če je to glih pravi izraz), v glavnem še preden mu pride, lahko uide par kapljic user posted image .

V glavnem midva sva nekaj časa tako pazila, pa ni bilo nič, potem sva nehala paziti, pa tudi ni bilo nič. Sedaj vem, da je vzrok endometrioza in PCO in mi je žal za vsak trenutek, ko sva pazila. Tako da, ne vem, če si ne želiš otroka, potem to mogoče ni najbolj zanesljiva metoda.

(odgovor članu Anarim)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2006 19:33:41   
Anonimen
Kljub temu je verjetnost, da  si zanosila (sicer majhna), ampak moški tudi doživijo PREDizliv, ki ga NE čutijo, kljub temu pa izliv vsebuje semena.
No, to je sicer moje poznavanje, lahko pa, da se motim.

Poznam pa veliko otročkov, ki so se rodili na "bova pazila" kontracepcijo user posted image

(odgovor članu Lana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2006 20:18:30   
Anarim
Hvala vam za odgovor,
pozabila pa sem omeniti, da sem naslednji dan izostanka M, naredila test, ki je bil negativen.
Imela pa sem blazno čudne sanje pred enim tednom in sicer, da sem noseča in imela sem blazno velik trebuh.
Imam malo napet trebuh, prvi dan sem se malo slabo počutila, sedaj pa je kar ok.
Vse skupaj se mi zdi zelo čudno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?