tinca34 -> Novorojenček in prve težave (31.3.2006 23:29:42)
|
Bom opisala svojo situacijo….moj malček je na svetu komaj teden dni in dogaja se sledeče: se dojiva, vmes drema, da ga moram ves čas rukat, da sploh kaj poje; ko se podojiva, se sam odstavi in popolnoma nepripravljen da bi se še malo podojil – torej sklepam, da je sit. Ga hočem dat v posteljico, začne jokat; ga vzamem ven, je miren in spokojen. Ko mi zaspi v naročju, spet v posteljico, spet jok, ga vzamem ven, spet mir. Sklepam, da pa je mogoče vseeno lačen, se greva spet dojit, spet vmes malo drema, zaspi in se odstavi sam, torej je sit. In spet v posteljico in spet jok in vse jovo na novo. Vmes ga edino še previjam. Ponoči spi pri meni, ker je edino tako miren; posteljica se ne obnese. Kaj naj naredim? Prosim pomagajte; pomislila sem tudi na mlečni dodatek, ki bi mu ga dodajala zraven dojenja; Kaj sploh ponujajo na tržišču, kateri dodatek je ok za novorojenčka in kako se to sploh dozira in pripravlja? A ima katera podobno izkušnjo? Prosim za vaše nasvete, ker ne vem kam se naj drugam obrnem. Hvala za kakršenkoli nasvet; T.
|
|
|
|