Tricia -> Windows media player (31.3.2006 17:39:17)
|
Lep pozdrav! Naj opišem situacijo... Za prenos muzike uporabljam E-Mule...pesmi imam shranjene v mapi. Preden sem si namestila Nokia PC suite (da sem si prenesla slike iz telefona), sem v tej mapi imela poleg naslova pesmi ikono za Windows media player...tam sem muziko tudi poslušala. Po tej namestitvi pa se mi je vse zbrkljalo. Tisto ikono za WMP je avtomatsko zamenjala ikona za Nokia audio manager 5.0, tako da moram sedaj okol riti v žep, da odprem spet WMP, ker te sem bolj vajena in mi je bolj všeč. Problem pa ni to... Od takrat se mi je ta ikona pojavila tudi v E-Muli (prej je bila pred seznamom izvajalca pesmi - ko ti odpre iskano - ikona za WMP). Od takrat sem si zdownloadala še nekaj pesmi. Problem je v tem, da mi teh pesmi noče odpreti ne z WMP in čudno tudi ne z NAM (mi je sploh ne zazna). A mi zna kdo povedat kaj naj naredim, da bom spet imela WMP? Da bi spet bilo tako ko prej, tako v E-Muli, kot tudi v moji mapi? Ta Nokia avdio manager mi gre že pošteno na jetra!!!! Od kar se je pojavila je prou en škifo! Zdej če izbrišem Nokia PC suite, a bo to pomagalo, da bo tako kot prej? Sprašujem, da ne bi brez veze brisala, ker bom ta program še rabla in da mi ga ne bo takrat spet treba inštalirat. Joj upam da sem vsaj kolikor toliko jasno napisala, da ste me razumeli. Če mi zna kdo pomagat, mu bom zelo hvaležna. LP Patricija
|
|
|
|