Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Endokrinološka klinika Lj 2.4.2006 13:41:29
|
|
|
|
pot
|
Zivjo Meni je G enkrat omenila, da me morda poslje k endokrinologu, zato sem se tudi sama potem hotela pozanimat, ce ze ima katera kaksne izkusnje s tem, pa jih ocitno nobena nima, ker nisem dobila odgovora, zal. Ti pa svetujem, da pogledas se na med.over.net. tam povprasaj zdravnike. Veliko srece. Lp nasapot
|
|
|
|
RE: Endokrinološka klinika Lj 3.4.2006 10:27:54
|
|
|
|
enaena
|
Čakalna doba z napotnico je bila zame 1,5 meseca. Pregled je najprej pri zdravniku endokrinologu, ki se stabo pogovori in na osnovi razgovora pregleda in zavede opažanja na telesu : morebitna poraščemost, aknavost, druge značilnosti, ostalo anamnezo... glede na ugotovljeno ti da napotnico za laboratorij, kjer označi vse potrebne preiskave; to so ponavadi: - vse osnovne biokemične preiskave krvi + maščobe v krvi - hormonov: DHEAS, LH, FSH, prolaktin ... moških: prosti testosteron, anndrostendion .. lahko tudi hormonov nadledvičnice.... - lahko tudi test insulinske resistence ... Za večino preiskav moraš biti na tešče - zato na dan pregeleda ne jej zjutraj nič ... Potem greš 2 sobi naprej in čakaš na vrsto za laboratorij, tam zna biti malo gužve a ne kako gre. Ko prideš na vrsto ti izmerijo krvni pritisk, telesno težo in višino. Potem se uležeš in vzemajo ti kri; v veno ti dajo cevko in ležati moraš čim bolj sproščen - predvsem da bodo ustrezni tudi rezultati prolaktina... postopek traja približno 15 min, ker morajo po malo krvi vzeti z razmaki časovnih obdobij ... Seveda odvisno od števila preiskav pa je odvisno št. pikov za odvzem krvi. Meni so jo odvzeli v 2 ločenih šusih... Na rezultate čakaš dober mesec ... ker jih pripravlja oddelek za atomsko medicino in so zahtevni ... potem dobiš razlago le teh od endokrinologa na dom ... lp, enaena
|
|
|
|
RE: Endokrinološka klinika Lj 3.4.2006 10:31:01
|
|
|
|
enaena
|
Pokličeš pa direktno na polikliniko LJ in prosiš da ti vežejo endokrinološko ambulanto, kjer naročajo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Otrok vam pove, da je istospolno usmerjenrotkappchenposlal/a bi ga/jo k psihiatru (
12%)
to se mi ne more zgoditi (
4%)
odpovedal/a bi se ga/je (
1%)
sprejel/a bi to (
82%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!