Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: oddaja - prezgodnji porod 30.3.2006 23:18:24
|
|
|
|
mihelca
|
Jaz tudi
|
|
|
|
RE: oddaja - prezgodnji porod 30.3.2006 23:30:13
|
|
|
|
lelaval
|
Priznam, da sem se jaz tudi
|
|
RE: oddaja - prezgodnji porod 30.3.2006 23:57:57
|
|
|
|
Margareta
|
tudi
|
|
RE: oddaja - prezgodnji porod 31.3.2006 0:11:24
|
|
|
|
mamči
|
Jaz tudi . Občudujem te starše, koliko so prestali- mislim VSE starše, ki so kaj takega doživeli. Pa , ti so taki borci
|
|
|
|
RE: oddaja - prezgodnji porod 31.3.2006 0:13:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem se razjokala zraven, sploh, ko so kazali porod in tiste trenutke čakanja, kaj bo.
|
|
|
|
RE: oddaja - prezgodnji porod 31.3.2006 1:07:03
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem tudi gledala. Pa na forumu nedonošenčki sem pisala.,ker nisem videla,da je tu odprta tema.
|
|
RE: oddaja - prezgodnji porod 31.3.2006 8:26:59
|
|
|
|
SILVA
|
Jaz sem tudi jokala zraven,potem sem pa svojega sina fajn k sebi stisnila. Res so dobri starši,da toliko prenesejo,vse to čakanje ko sploh ne veš kaj bo,en dan je vredu,drugi dan spet ne,grozno mora bit. En šopek za vse starše nedonošenčkov in ijihovih malčkov
|
|
|
|
RE: oddaja - prezgodnji porod 31.3.2006 8:27:09
|
|
|
|
rija
|
Jaz tudi.
|
|
|
|
RE: oddaja - prezgodnji porod 31.3.2006 8:51:33
|
|
|
|
Janeja
|
Jaz pa nisem gledala, pa imam doma 24 tedensko nedonošenko Leo. A katera ve, če je ponovitev te oddaje in kdaj. Ful rada bi si jo ogledala.
|
|
|
|
RE: oddaja - prezgodnji porod 31.3.2006 12:26:35
|
|
|
|
Anonimen
|
uf so me pa razjezili zdravniki, ki se jim ni več ljubilo in bi kr odklopili ventilator , v bistvu če bi bila tako šibka (tista deklica Hana) bi ji srček tako ali tako sam odpovedal. Še dobro, da se to ni zgodilo, mislim!!! Malo potrpljenja doktorji
|
|
|
|
RE: oddaja - prezgodnji porod 31.3.2006 13:04:05
|
|
|
|
HuAnita
|
Jaz sem jokala kot dež, pa nikakor nism mogla zaspati, ko pa sem že, sem se pa non-stop zbujala, ker se mi je sanjalo, da imam popadke... Saj oddaja je bila čisto realistična, samo ko sem začela gledati, sem mislila, da je tisti znani, velikokrat nagrajeni dokumentarec o razvoju plodu, tako da sem bila potem res šokirana, ko sem spremljala dogajanje.... Ubogi otroci in starši! Nikomur ne privoščim česa takega! Vsem, ki ste to preživele, pa medaljo za pogum!!!
|
|
|
|
RE: oddaja - prezgodnji porod 31.3.2006 19:47:30
|
|
|
|
emaa
|
Janeja mislim, da ni ponovitve, sem si pa posnela na video kaseto
|
|
|
|
RE: oddaja - prezgodnji porod 31.3.2006 22:46:06
|
|
|
|
k1
|
sem gledala tudi jaz in podoživljala stvari, ki sva jih z možem dala skozi pred letom dni - od prezgodnjega rojstva, do inkubatorja, veselja ob vsakem gramu, ki ga je dnevno pridobila, da smo se prebili na "normalno" težo.... ni kaj, naši mali borci so res pravi junaki .
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?