Tretjinka -> RE: Diabetes in nosečnost (8.6.2009 14:29:04)
|
pozdravljene, punce... malo se zgubljam in malo se iščem...se vam lahko pridružim? sem v tretje noseča....v prvi nosečnosti so mi ugotovili gestacijski diabetis, pa nič kaj preveč zapaničarili...so me kar pri miru pustili...HB je bilo vse ok....pri drugi so me vzeli malo bolj resno in me vrgli na hudo hudo dieto....smo preživeli in tudi drugi otroček je bil ok....po končanih nosečnosti sem bila, kar se tiče cukra, ok....zdaj pa sem spet zanosila...in počutim se OBUPNO! v petek imam OGGT...mislim, da me čakajo hudi rezultati...me je strah, a si tudi zelo želim, da me čimprej nekdo brcne v rit, mi pove kako in kaj, mi da napotke, saj zdaj sploh ne znam živeti....verjetno dejstvo, da sem šele na začetku nosečnosti in me dajejo tudi slabosti, ne pripomore veliko k dobremu počutju..ampak ,ker že poznam nosečniške slabosti, vem, da to ni to...mislim, da mi cukr leti v nebesa in nazaj :(..prav strah me je, ker se ne znajdem....mala2 norita, jaz sem pa čist uničena, utrujena in prestrašena... malo sem vas brala za nazaj....govorite o poškodbah, ki jih plodku v začetku nosečnosti, lahko povzoči cukr...nisem pa uspela izvedet kakšne poškodbe so to lahko??? joj....ne zamerite moji zmedenosti....sploh nevem kam se dat in kako živet.... čakam petek.... lp vsem!
|
|
|
|