drugi voziček-že spet (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


inara -> drugi voziček-že spet (30.3.2006 21:46:15)

NAJPREJ VSEM HVALA ZA ODGOVORE POL PA ŠE VPRAŠANJE:
KO NEKAKO ZAČNEJO KOBACAT TAMALI KOLIKO VAM SPLOH ŠE SPIJO V VOZIČKU?
JAZ BI FUL MELA ZAPPA, KER JE RES MAJHEN EDINO TA NASLON-POL PA POMISLIM, DA GA BOMO ITAK IMELI ZA TAKE HITRE VARJANTE PA IZLETE-KAJ MENITE?

KJE PA JE CHICCO V LJUBLJANI?
KJE PRODAJAJO VOZIČKE JANE?

KAJ PA GLEDE AVSTRIJE ALI ITALIJE-JE KATERA KUPOVALA QUINNY VOZIČKE-SE IZPLAČA?

KJE TOČNO STE KUPOVALE V AVSTRIJI OZ. ITALIJI ČE STE?

ZDEJ GREM ŠE MALO POGLEDAT TE MODELE, KI STE MI JIH OMENILE PA ŠE ENKRAT HVALA ZA ODGOVORE

PA PA




Anonimen -> RE: drugi voziček-že spet (30.3.2006 21:51:37)

Jaz imam JANE ENERGY, kupljen v Pikapolonici.Zakon je !!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Gre v ležeči položaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




April -> RE: drugi voziček-že spet (31.3.2006 3:30:24)

Če misliš imet voziček samo za hitre variante, potem je zapp čist ok. Če je pa sila pa lahko tud zadrema notri, tako kot v avtosedežu. Jaz bi imela drugi voziček tudi za na morje, kjer pa sem zunaj ponavadi tud cel dan, zato bi se odločila za takega, ki se da čisto poležat. Al bomo pa za tisti teden mal zobe stisnil pa spet chiccota s sabo vlačil.

Drugače pa chiccote prodajajo v dveh trgovinah v centru ljubljane, Na wolfovi, pa še v eni trgovini chicco na nazorjevi blizu hotela union. Chiccote sem videla tudi v baby centru in pa v rutarju jih imajo kar nekaj, med drugim tudi takšen model, ki sem ga videla samo tam.

Jane vozičke prodajajo v pikapolonici, v lj je to na jurčkovi. rudnik.




skuštrana -> RE: drugi voziček-že spet (31.3.2006 7:54:06)

Mi smo kupili zappa. Mi na začetku tudi ni bilo všeč ker se ne poleže. Sem full razmšljala kaj naj, ampak na koncu je majhnost vozička prevagala. Ker smo zelo veliko  na poti, večkrat tudi z javnim prevozom je res voziček zakon. Mi smo ga kupili, ko je bila stara 6 mesecev, s tem da sem na začetku , če smo šli kam in sem predvidevala, da bo zaspala nanj namontirala lupinico. Sedaj pa, tudi če zaspi se mi zdi da ji ni neudobno, tako da tega naklona sploh ne pogrešam. Tamalčka se je pa tudi navadla in ko sem jo zadnjič dakla v velik voziček, pa je zaspala sem jo hotela polečt  ni pustila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Če ti bo to bolj drugi voziček oz. že za večjega otroka, potem je zapp super. Je full majhen, okreten, lahek (jaz našo čebelo z vozičkom vred dvignem in jo nesem po stopnicah, pa nisem neki snagator).
Glede nakupa v Avstriji pa se mi zdi, da se ne splača. Mi smo ga kupili kar v Sloveniji, s tem da ima moj mož hrvaško državljanstvo in smo na ta račun dobili povrnjen davek. Se sploh ne spomnim več koliko je bila cena, ker je že kako leto nazaj. Mogoče greš pa v Zg po njega, ker potem dobiš davek povrnjen?




pika_b -> RE: drugi voziček-že spet (31.3.2006 8:06:56)

V Pikapolonici imajo Chicco ct 0.1 najcenejši, pravtako so imeli PP Pliko P3 zdaj v akciji - misli da še samo danes.




bombonček -> RE: drugi voziček-že spet (31.3.2006 9:34:00)

V Avstriji so cene zapaa enake kot pri nas!




tinica -> RE: drugi voziček-že spet (31.3.2006 12:17:23)

v Avstriji je cena zappa 14o euro.




Stran: [1]