skuštrana -> RE: drugi voziček-že spet (31.3.2006 7:54:06)
|
Mi smo kupili zappa. Mi na začetku tudi ni bilo všeč ker se ne poleže. Sem full razmšljala kaj naj, ampak na koncu je majhnost vozička prevagala. Ker smo zelo veliko na poti, večkrat tudi z javnim prevozom je res voziček zakon. Mi smo ga kupili, ko je bila stara 6 mesecev, s tem da sem na začetku , če smo šli kam in sem predvidevala, da bo zaspala nanj namontirala lupinico. Sedaj pa, tudi če zaspi se mi zdi da ji ni neudobno, tako da tega naklona sploh ne pogrešam. Tamalčka se je pa tudi navadla in ko sem jo zadnjič dakla v velik voziček, pa je zaspala sem jo hotela polečt ni pustila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Če ti bo to bolj drugi voziček oz. že za večjega otroka, potem je zapp super. Je full majhen, okreten, lahek (jaz našo čebelo z vozičkom vred dvignem in jo nesem po stopnicah, pa nisem neki snagator). Glede nakupa v Avstriji pa se mi zdi, da se ne splača. Mi smo ga kupili kar v Sloveniji, s tem da ima moj mož hrvaško državljanstvo in smo na ta račun dobili povrnjen davek. Se sploh ne spomnim več koliko je bila cena, ker je že kako leto nazaj. Mogoče greš pa v Zg po njega, ker potem dobiš davek povrnjen?
|
|
|
|