Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za Mirnino sestrico... 31.3.2006 9:36:00
|
|
|
|
viv_
|
Spliš, trakec zameni... Sem tečna, ker sem noseča
|
|
|
|
RE: Za Mirnino sestrico... 31.3.2006 9:36:01
|
|
|
|
copka
|
Jaz sem se pa prvo spomnila na Mirna Zarja. torej zarja, ki je mirna. Ceprav mi je ime Zarja vsec, mislim, da se bo cudno slisalo ko ju bos klicala. Mirna, Zarja, kosilooooooooo!Ker naju s sestro, ko so naju klicali, so izgovarjali imeni, kot da je eno Jaz bi predlagala katerokoli drugo ime, ki so ti ga nastele. Ceprav sedaj, ko sem malo razmislila, bo vsakic malo cudno, ker je itak že Mirna (ki pomeni umirjena). Hmmmmmm....ne vem. Vsec pa sta mi tudi Sinja in Sanja. Mirna in Sinja je kar KUL
|
|
|
|
RE: Za Mirnino sestrico... 3.4.2006 22:56:02
|
|
|
|
Bonda
|
Ojla, o kakšen je to trakec? In kje se ga sploh vidi?
|
|
|
|
RE: Za Mirnino sestrico... 4.4.2006 8:31:03
|
|
|
|
Zarja2
|
Ja mi imamo Zarjo, drugače pa mi je všeč Elizabeta (Ela), Varja, Nejša, Nuša, Klara, itd. Skratka bolj močna imena.
|
|
|
|
RE: Za Mirnino sestrico... 28.4.2006 21:50:13
|
|
|
|
Magi*
|
ja, meni je Zarja itak najlepše ime, knede. pa še pomen ima takooo lep, da ga skoraj nobeno ime ne prekaša.
|
|
RE: Za Mirnino sestrico... 29.4.2006 10:05:39
|
|
|
|
viv_
|
Odločitev je padla - bo Zarja! Pa baje, da bo punca...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?