teja++ -> RE: oktoberke 2005 (30.3.2006 13:47:03)
|
Še moj pozdrav! Moja pikica je bila rojena 3.10. 2005. Če jo na kratko opišem: - en dobrovoljček, se kar naprej smeje, - zelo veliko čeblja oz. govori, - težka 8040 g, velika 68 cm - ravno v torek smo imeli posvetovalnico (ob rojstvu pa 4000 g in 56 cm), - tudi naša zelo rada papca; drugače se še dojimo, imamo pa že tudi po dva obroka druge hrane na dan, in sicer dopoldne ponavadi jemo jabolko+banana+korenček ali pa koleraba+korenček vse skupaj zalito z govejo juhico; popoldne pa zopet sadna kašica. Popaca približno 200 g , pa se mi zdi da nima nikoli dovolj. - nogice so že postale zanimive, včasih jih da v usta, obrata pa še ne zna narediti, samo na bok. Tudi kravce ne pase preveč rada. - zobkov še nima, se pa nekaj pripravlja, - ponoči bolj slabo spimo, se zbujamo na vsake 3 ure in se dojimo, - zelo rada je v avtu, no pa sedaj tudi v vozičku, ker sem jo dala že kar bolj sedet - firbček ni kej. Vsak dan se mi zdi, da je bolj luštna. Pravi cukrčki so tile naši dojenčki, a ne. Le kaj bi brez njih! lp
|
|
|
|