krvavitev po operaciji (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

LUNA06 -> krvavitev po operaciji (30.3.2006 12:06:31)

Pozdravljene!
Pred kratkim sem bila na operaciji predgrade.Zanima me kakšne so vaše izkušnje s krvavitvijo oz. s čiščenjem po operaciji.Sama namreč 16. dan po operaciji še vedno krvavim.Mislite, da bi me moralo že skrbeti?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Hva la za odgovore in lep dan še naprej!
[sm=rozica.gif]

naja78 -> RE: krvavitev po operaciji (30.3.2006 12:16:03)

jaz bi šla do G.16 dni po operaciji se mi zdi kar veliko.no zdaj odvisno kolk je to zate.
jaz sem po operaciji HSC krvavela 3 dni.pa še to bol švoh.

le pokliči,ne čakaj.

LUNA06 -> RE: krvavitev po operaciji (30.3.2006 12:21:04)

Ja sej bi blo res najbolš da grem, sam se kar bojim, da ne bo rekla, da je še kaj drugega narobe.Drugače sem misnla počakat še menstruacijo, ki jo bo dobila jutri, in če se potem ne neha...
Najbolje da pokličem G.
Zdi se mi zelo čudno, ker me nikoli, tudi prvi dan po operaciji ni prav nič bolelo, tole čiščenje se pa kar ne neha.Sej u bistvu ne gre za kri, ampak nek rjav, precej grd in gost izcedek.

lana38 -> RE: krvavitev po operaciji (30.3.2006 12:23:28)

Čim prej pojdi k G. 16 dni je absolutno predolgo. Ne vem, kaj še čakaš, a ni že dovolj bilo narobe.
LP

LUNA06 -> RE: krvavitev po operaciji (30.3.2006 12:35:21)

Ja sej...ampak tale moja G (dr.Jerman Kačič Polona - odsvetujem usem!!) ... to je obup, tud pokličeš jo lahko samo eno uro na dan in zdej sm zamudila do pondelka.
A mislte da je res kej narobe?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

naja78 -> RE: krvavitev po operaciji (30.3.2006 14:56:45)

pokliči na urgenco,tam te mora pogledat.

ali katerokoli drugo G.PA ZAMENJAJ G ČE TI NI UREDU.

LUNA06 -> RE: krvavitev po operaciji (30.3.2006 15:42:01)

Ma nč, zdej bom počakala, da gre še menstruacija mimo, pol bom pa zagnala paniko, če ne bo OK.
G bom pa zamenjala, definitivno!
Hvala za predlog!

Pozdravček!

Taja79 -> RE: krvavitev po operaciji (1.4.2006 10:53:30)

Tudi jaz sem po operaciji pregrade krvavela le tri dni. Takoj po op. malo bolj, tretji dan skoraj nič več. Tako da ne vem, če je to ravno ok - no, nočem te zdaj prestrašit, ampak jaz sem imela 3x to operacijo in je bila 3x isto minimalna krvavitev.

Jaz bi na tvojem mestu malo pritisnila na njih, saj se gre za tebe! Naj te pregledajo in hvala bogu, če ti rečejo, da je vse ok, boš vsaj ti pomirjena.

Pa veliko sreče!

Stran: [1]