|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne prenese kape!
30.3.2006 11:14:59   
taška30
Ima kdo kakšno idejo kaj narediti? Mislim, naša ima spet novo muho in sicer zdaj noče kape na glavi, pa konec. Pa ni problem v materialu, al da ji je pretopla al karkoli (smo jih več sprobali). Pač ne bo imela kape pa konec. Kake 5 minut na sprehodu je še v redu, potem si jo začne vlečt dol, pa na oči, pa tuli zraven...user posted image

To ni edina finta, celo zimo je namreč preživela brez rokavic!!! Jih ni prenesla. Tulila, pa z usti vlekla dol. Včasih mi je bilo kar nerodno, ko smo pri -5° šetale, pa mala tiste svoje male gole rokice kazala naokoli.

A ima še kdo ta problem?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne prenese kape!
30.3.2006 11:36:57   
nynna
Mi smo imeli enake probleme, naša pa poleg vsega tega ni hotela imeti tudi bunde. Pa smo malo tulili in se kregali zdaj pri letu pa pol je malo bolje. počakaj da mine, druge rešitve ni.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2006 11:38:21   
tadejaa
Ja tudi jaz imam iste težave. Sem mu kupila dve
lepi kapici ampak se je prešnji teden odločil, da
kape pa on že ne bo imel na glaviuser posted image . Tako sem se
en dan na sprehodu ukvarjala samo z njegovo kapo.
Naslednji dan pa sem v omari slučajno našla eno
kapo, ki se lahko zaveže okrog vratu. Sicer je v njej
ful smešen, ampak dol si je pa ne more dati. Se pa
jezi zraven, da je kaj...
No, jaz ga poskusim tisti trenutek zamotiti s čim drugim,
včasih celo uspe.
Upajmo, da bo kmalu poletje in ne bomo imeli več težav
s kapicami user posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2006 11:49:39   
Maleal
MOJ SI TUDI SKOZ VLEČE KAPO NA OBRAZ IN TAK MIGA Z BUČKO DA IMA SKOZ UHICE VENI,JAZ PA ŽIVČKAM.SEM SE ODLOČLA DA MU BOM KUPLA TRAKEC ZA NA UHICE,SAJ ZDAJ NI VEČ TAK MRZLO DA BI MORAL KAPO IMET.user posted image

(odgovor članu tadejaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2006 11:56:07   
tiktak
Pri nas isto. Tudi mi smo bili pozimi brez rokavic. S kapo je pa tako: ko ji dam gor jo zamotim s čim, po navadi očka "kriči" in skače okoli ali pa ji damo kakšno novo stvar v roke. Potem je dobro dokler ne pogrunta, da ima kapo na glavi. Potem pa jovo na novo...user posted image . Rešitev: kapa s trakciuser posted image . No, pri nas še ni take sile in je še nismo iskali.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2006 12:10:08   
taška30
Ampak mi imamo kapo s trakci! user posted image  Pa ji to ne prepreči, da si jo ne bi vlekla čez obraz. potem ji gre pa še bolj na živce, ker jo ne more povsem sneti, pa še trakci jo režejo v vrat, ko vleče.user posted image

Ja, nič, jaz se tolažim, da če ne piha, ni tako hudo brez kape pri 10 ali več stopinjah. Saj vnetje ušes se po moje dobi zaradi bakterij, ne zaradi zraka?!user posted image

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2006 12:28:59   
potocnik
Naš ni maral kapice, zdaj pa se je navadil nanjo in ni več problema. Hvala bogu, ker vnetje uhic je zoprna stvaruser posted image !

Suzana

Enej je rojen 22. junija 2005 v Mariboru.

http://enejpo.moj-album.com/

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2006 13:21:59   
April
mogoče pa probaj s trakom za ušesauser posted image  Sam najbrž bo tud to dol vlekla. Ali pa kapuca od jopce ali puloverčka.

No ne vem, jaz nimam s tem problemov. So mu pa sončna očale zelo zanimiva. Te bi pa skoz dol jemal. Ampak ima tako bundico, kjer so mu rokavi predolgi( bdw. zato tudi nismo uporabljali rokavic), pa ne more zato očal dol snet.

(odgovor članu potocnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2006 13:29:12   
Anonimen
ka pa kapuca?

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.