Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Čisto tako iz ferbca sprašujem. Meni je namreč zelo všeč. Mož pravi, da mu ne potegne, tašča, pa da je ime za .... (ne smem napisat, da ne bo kdo užaljen, ker je meni tudi ful grdo kar pravi)
RE: Kakšno se vam zdi ime Mila? 30.3.2006 11:25:54
muki1
Meni osebno je zelo, zelo lepo ime. Tak nežno zveni. Je nekaj posebnega, ni pa kr neki ime, kot je danes v modi, da nekateri kar par črk skupaj vržejo in dobijo ime. Tudi jaz ga imam v izboru, če bo le možek pristal.
RE: Kakšno se vam zdi ime Mila? 30.3.2006 13:11:06
Irena88
Mila izhaja iz imena Ljudmila in je slovanskega izvora to ne pomeni da je pravoslavno ime saj smo tudi mi slovani pa nismo pravoslavci a ne?? Men je čist lepo, kratko ime in še to je fajn, ker jih ni veliko.
RE: Kakšno se vam zdi ime Mila? 30.3.2006 17:56:45
nejcko
Anonimna 2, a se poznava - imamo tudi mi eno grozno sosedo Milo, ki ni samo tercialka, ampak je tudi žleht ko 100 .
Drugače mi je pa ime Mila kar lepo. Pa niti najmanj Srbsko mi ne zveni. Sem se pa tudi jaz odrekla enemu imenu za punčko (Zora), ki je slovansko, samo res bolj dol pogosto, in sem izbrala njegovo slovensko različico.