|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj se zgodi če...
29.3.2006 13:25:54   
Anonimen
...ti odteka voda po kapljicah pa za to sploh ne veš? recimo da si še mesec al pa mal mn pred porodom pa tega sploh ne pričakuješ, maš močan izcedek, pa še uirin ti uhaja tko da ti itak ni jasno od kod vsa ta mokrota. a mislte da je lohk kej fejst narobe?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj se zgodi če...
29.3.2006 13:31:19   
Lili2
Jst ti predlagam, da si kupiš test za plodovnico, prodajajo jih v Sanolaborju, cena treh je 3.990 sit, ne vem če so v lekarni. Je pa bolje biti zihr, kot da bi bilo kaj narobe, seveda pa ni dobro če bi ti uhajala plodovnica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2006 13:34:27   
Pupica
Joj LARA, jaz sem že 3 dni na temuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim v razmišljanju.
Prvič mi je namreč voda cca.2 dni odtekala po kapljicah, čeprav to niso ble kapljice, pač pa ...hm..kuko b rekla kukr izcedek al pa M nekaj kar čutiš da bo steklo ven, pa en moreš zadržat. Je pa tko mal več kot bi človek rekel le kapljice. Je brezbarve, brez gostote(no mogoče mal bl gosto kot voda), brez vonja(nekje navajajo vonj po orehih???)
Tako da sem uporabljala mini ščitnike perila. Je pa res da celo user posted image nisem imela nobenega izcedka, vsepovsod pa sem poslušala, kolk ga imajo pa kolk je obilen. In sem si pač razlagala, ja to je pač izcedek.Tako da sem še tisti dan opravila zadnje nakupe(hvala bogu), odšla po user posted image v KR al tm nek prot Brniku, peljla sva se še skoz ful lepo user posted image sva jo še slikala in tako...nakar sem bila tako zelo utrujena, pa križ me je začel ščipat(nisem mogla ne ležat ne sedet, ne stat).Tako da sem šla ležat ob 6h popoldne sredi lepega avgustovskega dne. No čez 2 uri mi je odtekla voda. Bila sem 3 tedne pred rokom.

Aja kaj se zgodi? Ja nič RODIŠuser posted image Ne mal je zoprno, ker ne morejo nič zaustavit.Če ti voda odteče moraš v 24 urah rodituser posted image In za to je to najbl smotana stvar k se ti lahko zgodi. Ajd, če so popadki, jih lahko še ustavijo, pa počitek pa tko...če pa voda odteče, pa ni važn kolk prej ne morejo nič drugega kot da rodiš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2006 13:40:27   
Mojca P.
V 24 urah moras rodit, ce je otrocek cisto brez vode, ce pa ti odteka po kapljicah pa to ni tako hitro..imas pa itak preglede pri ginekologu ze bolj pogosto in ta vedno pogleda kolko je se plodovnice in tudi ugotovi, ce odteka in je panika. 
Ce te je prevec strah, pa mogoce res kupi tiste vlozke in ce ti odteka se pac prej najavi pri ginekologu na pregled, da bos bolj mirna.
Izcedek je pa cist normaln, jaz sem ga v drugi nosecnosti imela skoraj ves cas...bi znorela, ce bi ves cas razmilsjala, a je to voda???' Psiha in strah, da bo vse ok delata svoje, a ne? 
Vse bo ok, bos vidla!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2006 13:46:37   
dory
u lara a se bo pocas zacel...jst bi na tvojem mestu poklicala g...pa prasala...pa magar da te pregledajo...drgac pa tud ce bi se tamicken zele rodil ni take panike...itak bo bl fejst kt je bla moja grinta...

drzim pesti,da bo vse ok...

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2006 13:54:56   
Anonimen
hvala punce. sej pomoje je samo izcedek k ga mam res za izvoz, pa sej pravm če se kej naprezam kiham al pa kašlam še tko mal pušam tko da... :)
sem mela pa pregled glih dons, plodovnice je blo še dost, sem pa čez 1 teden spet naročena tko da pomoje ni panike. če mi bo pa odtekala na ful pa pač bo. js bi bla tega scenarija še najbol vesela..da ne bi nobenih poapadkov doma dobila, da hit letim na jesenice, ea, infuzija v žilo pa gasa :) ni lepšga k tko rodit :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2006 17:20:50   
Anonimen
Moja mama je tako vesela hodila po svetu in ji je odtekala voda po kapljicah. Pa se ji še ni zdelo, da bi šla v porodnišnico. No, slej ko prej se je pokazala kri, tako da potem pa moraš iti. Njej se je pokazala že drugi dan in čez 6 ur je rodila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2006 21:35:56   
ribica.
Dva meseca nazaj sem se z istim problemom ubadala tudi sama in me je skrbelo, da mi ne bi odtekla. Zgodilo se mi je dvakrat v enem tednu, da se mi je nekontrolirano ulilo. Ravno tako kot praviš - izcedek ali urin ali plodovnica, kdo bi vedel. Potem sem se šla raje pokazat, pa me je moja G nadrla, da se v takem primeru mora takoj prit.  Potem mi je naredila test, ki je hvalabogu pokazal, da je šlo samo za urin.
Sploh pa praviš, da si bla na pregledu. A si omenila svojmu G, kaj dogaja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2006 10:53:55   
Zarja2
Nujno se posvetuj s svojim ginekologom! To ni hec, jaz sem tako prezgodaj rodila, pa nočem te nič strašit, a otrok ne sme bit brez plodovnice.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2006 10:57:33   
Anonimen
lahko kupiš testuser posted image

(odgovor članu Zarja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......