Pomarančne kapljice - Just (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Prehrana otrok

Sporočilo

vejica -> Pomarančne kapljice - Just (29.3.2006 11:57:54)

Zanimajo me vaše izkušnje  s temi kapljicami za povečanje apetita pri neješčih otrocih
in ari res ta zadeva kaj pomaga.Sem naročila pa me še zanima kako ste ve to uporabljale? Hvala

hana05 -> RE: Pomarančne kapljice - Just (7.4.2006 17:04:45)

Prosim te, če lahko napišeš kje si naročila te kapljice. Naša mala Hana tudi noče jesti in smo probali že marsikaj, a ne pomaga preveč.

Urška* -> RE: Pomarančne kapljice - Just (7.4.2006 22:55:06)

Meni je glih zadnjič mama govorila o nekih kapljicah za povečanje apetita. Baje da se dobijo neke tudi v lekarni. Nisem še uspela vprašati.
Hana, mislim da izdelke Just lahko naročiš samo pri zastopnikih.

Me pa zanimajo izkušnje s temi kapljicami če jih ima katera. Moj Žan tudi nič ne je. Se nam že malo rola od vsega tega.

Barči78 -> RE: Pomarančne kapljice - Just (10.5.2006 22:05:18)

Jaz imam jutri pri sebi predstavitev JUST-a, pa se lahko malo pozanimam o teh kapljicah. Ker tudi moja punca zadnje čase izredno težko spravi kakšno žlico goste hrane v želodček.

NIN@ -> RE: Pomarančne kapljice - Just (11.5.2006 14:12:02)

Ja provijo da pomagajo in pomarančne in limonine, no jz sm slišala da so limonine še bl učinkovite. Sam vam iz lastnih iskušenj ne znam svetovat. Jaz sem limonine kapljice naročila in pravi zastopnica naj mu 2 kaplj kamen v popek in zmasiram+2 kapl na podplate. Pa eno kapljico v čaj.

Če pa katera kej za apetit na tržišču zvoha mi nej pa takoj javi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lp
nin@

Barči78 -> RE: Pomarančne kapljice - Just (13.5.2006 16:33:32)

Meni pa je zastopnik rekel, da niso priporočljive za malčke do 3. leta.

Stran: [1]