Teja N -> Poštar (29.3.2006 11:19:06)
|
Je imel en gospod papagaja, ki ga je naučil, da reče "Kdo je?" če kdo trka na vrata. ko gospoda ni bilo doma, se oglasi poštar. Poštar potrka : tok tok tok Papagaj: "Kdooooo jeeee?" Poštar: "Odprite, poštar tukaj, priporočeno pošiljko imam!" Papagaj seveda ne zna odpret vrat. Poštar spet potrka: tok tok tok! Papagaj: "Kdooooo jeeeee?! Poštar. "ja poštar vendar, odprite, podpisati morate...." Spet nič. Poštar malo močneje: TOK TOK TOK! Papagaj:"kdoooooo jeeeee?" Poštar: "Poštar! Ja mulc a se boš nehal zafrkavat pa poklical starše? Nimam cel dan časa!" Tišina. Poštar: TOK TOK TOK TOK TOK TOK ! ! ! Papagaj:"Kdooooo jeeee?" Poštar: "Poštar sem rekel! POŠTAR POŠTAR POŠTAR! Odpri že enkrat, ti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][sm=smiley7.gif][sm=smiley35.gif] " Še vedno nič. Poštar je že čisto penast. BUM BUM BUM BUM BUM BUM ! ! ! Papagaj:"kdoooo jeeeee?! Poštar: "A veš kaj, če samo še enkrat rečeš, kdo je, ti tale vrata snamem s tečajev![sm=grrr.gif] !" Spet potolče BAMBAMBAMBAMBAMBAMBAMBAM ! Papagaj: "Kdoooooo jeeeeee?" Poštarju prekipi, vzame zalet, se zabije vrata, ta se podrejo, on pa po štengah v klet in pristane nezavesten z jabolkom v ustih. Od vsega trušča se zbudi sosed in pride ven: "Ja, kaj pa je, kdo pa je? Papagaja pa: "Poooooooštaaaaaar!"
|
|
|
|