coco -> RE: Naročanje za alergologa Lj (29.3.2006 22:13:48)
|
Mi smo pred novim letom čakali 1mesec. Res so sestre ful prijazne, ni kej, glede testiranja pa nisem bila preveč zadovoljna. Izvidi kožnih testov so vidni takoj, medtem ko na krvne čakaš, da ti jih pošljejo po pošti. Žal so sinčka krvno testiralis amo na mleko, čeprav smo povedali, da obstaja sum tudi alergije na jajca - tako da nas zopet čakajo nova testiranja. Glede izvidov pa sem na koncu že čisto znorela. Normalna čakalna doba na izvide je cca.3-4 tedne. Jaz sem po enem mesecu klicala, pa so rekli, da izvidi so, samo zdravnica jih še podpiše. Čakam en teden in spet pokličem, pa mi rečejo, da so jih že poslali prejšnji teden [sm=zmeden.gif]. Ja, očitno so se izgubili po pošti in mi jih bodo poslali še 1x. Spet čakam en teden in na koncu pokličem. Ko pa mi spet rečejo, da samo še zdravnica podpiše izvide in mi jih pošljejo, znorim in rečem, da bom sama naslednji san prišla po izvide na kliniko. Drugi dan so izvidi podpisani in spet traja en teden, da pridejo po pošti! No, sem si spet dala duška. Nč bat, verjetno se to ne dogaja pogosto, za vsak slučaj pa evo mojo izkušnjo, da boš bolj pozorna. Svetujem ti pa, da zdravnici poveš čimveč svojih opažanj pri otročku (flekci, prehrana otroka in tebe - če dojiš.....). pa veliko sreče! lp, coco
|
|
|
|