katis
|
elanor, začela sem le dva (2) dni prej kot ve! Vendar imam toliko odvečnih kil, da pač hitreje dol letijo. Začela sem namreč z ITM 39,17!!! Poleg tega na vitaminske dneve v večini jem zelenjavo (tenstano, surovo ali kuhano v pari). Vsak dan spijem cca 1/2 - 1 l Ašičevega postnega čaja, ki mi je že včasih pomagal. Pa prejšnji teden sem imela vodni dan na luno. Največ mi pa verjetno pomaga to, da ne jem nobenega kruha in hodim 2x tedensko v fitnes, kar prej pač nisem počela. Trenutno deluje. Bojim se pa, da se mi bo kmalu ustavilo, kot se mi je že večkrat. Verjemi, tudi meni se zdi tale rezultat boljši, kot sem sploh upala, da bo po enem mesecu. A trenutno mi vsak izgubljeni kilogram ne pomeni le kilogram bliže do cilja, pač pa tudi kilogram bližje do zdravja. Še malo, še 4 kg in končno bom prišla pod na dvomestno število kilogramov. In potem bom lahko počasi začela tudi kolena bolj trenirat, ker so mi pri moji teži (kljub mladosti) zečela nagajat. Se pa s težo borim že celo življenje in tokrat se mi prvič zdi, da nisem na dieti. Da sem enostavno našla svoj način prehranjevanja. In to mi pomeni ogromno. Ker prej sem vedno molila, kdaj bo konec diete, da bom končno lahko končno pojedla kaj, kar imam rada. Tokrat ni tako. Vsak dan si skuham tisto, kar mi ravno diši. Le eno stvar izpustim, da sem v okviru diete in je OK. In verjemi, prav uživam. Kajti količinsko jem dovolj (včasih še preveč), le da je to sedaj nekje 10 - 15 % manj kot pred dieto (in ne misli, da sem prej jedla zelo veliko - večinoma celo manj kot sestra, ki ima ITM 20,6!) Pač moje prekletstvo. Mene čaka še kar nekaj faz (oz ponovitev te diete), da bi prišlja tja, kjer želim biti (s kg). In takrat, se bo moja največja bitka šele začela. Ampak punce, jaz držim pesti za vse nas! Go girls. To, da se takole 'družimo' in vzpodbujamo druga drugo, pa mi pomeni ogromno. Upam, da bomo danes lahko vse legle brez greha v posteljo! (vsaj prehrambenega )!