Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bombažna kapica za fantka - kje? 28.3.2006 20:05:40
|
|
|
|
anitaz
|
Na Vrhniki v Metuljčku imajo lepe. No,vsaj imeli so jih. Lahko grem jutri pogledat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2006 20:16:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bombažna kapica za fantka - kje? 28.3.2006 20:18:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jo kupila v Pikapolonici na Rudniku, bila je 1.390 pa imajo take sv. modre, temno modre, pa mislim da zelene, rjave in oker. Sicer ni nič posebnega, je pa fina bombažna... Drugač pa...malo še poglej v HMju...tam imajo res frajerske
|
|
|
|
RE: Bombažna kapica za fantka - kje? 29.3.2006 14:15:25
|
|
|
|
Maleal
|
JA POJDI V PIKAPOLONICO.IMAJO LEPE PREHODNE KAPICE PA ŠE CENOVNO UGODNE-NEKAJ ČEZ JURJA.
|
|
|
|
RE: Bombažna kapica za fantka - kje? 29.3.2006 18:29:16
|
|
|
|
pravljica
|
jaz sem tudi prehodila vse po dolgem in počez in nikjer nič...h&m ima dobre modele pa nobenih barv, ki bi nam kam pasale, BC izropan ali pa sploh ni bilo, ne vem...ariel nič, pikapolonica in aladin čisto navadne (to sva potem kupila, ker je bila vsaj barva prava)...dobre ima edino MA-MI (http://sterntaler.com/textilien.php?m=19&g=21 ), tam pa št. niso imeli tako majhne...to firmo imajo drugače tudi v toysu, če bo katera kaj tam okrog hodila
|
|
RE: Bombažna kapica za fantka - kje? 29.3.2006 18:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Črtaste v več barvah so imeli v Kranju v S. Oliverju. Mogoče jih imajo tudi v Ljubljani.
|
|
|
|
RE: Bombažna kapica za fantka - kje? 29.3.2006 23:01:37
|
|
|
|
Šoni
|
Pravljica, te kapice od firme Sterntaler so pa luštne... Praviš da jih ima trgovina MAMI. Misliš to MAMI na Celovški cesti, ki je zastopnik za Peg Perego ali katero drugo ? LP, Šoni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2006 23:05:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bombažna kapica za fantka - kje? 30.3.2006 1:00:12
|
|
|
|
Šoni
|
Bagi hvala . Šoni
|
|
|
|
RE: Bombažna kapica za fantka - kje? 30.3.2006 20:35:36
|
|
|
|
Bejba
|
Te kapice iz MAMI so pa res luštne . A ta trgovina je pa samo v MB, ker mi smo iz LJ, pa prav nič v tisti konec ne zahajamo .
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?