|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bombažna kapica za fantka - kje?
28.3.2006 19:54:26   
Bejba
Prehodila sem že vse otroške trgovine in ne najdem ene, malo bolj zanimive bombažne kapice za našega sončka user posted image . V večini trgovin sploh nimajo prehodnih kapic, ampak samo s šiltom. Edino v Arielu in Baby centru jih imajo, ampak samo čisto navadne. Jaz pa bi kaj s kakšnim cofkom ali čim drugačnim. Tiste navadne so mi ful mimo, no. Smo imeli do sedaj eno iz H&M in mi je bila ful všeč, sedaj pa nam je premajhna user posted image , v H&M pa jih nimajo več.
Katera ve kje bi še lahko pogledala?

LP; Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bombažna kapica za fantka - kje?
28.3.2006 20:05:40   
anitaz
Na Vrhniki v Metuljčku imajo lepe. No,vsaj imeli so jih. Lahko grem jutri pogledat.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
28.3.2006 20:16:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2006 20:18:52   
Anonimen
Jaz sem jo kupila v Pikapolonici na Rudniku, bila je 1.390 pa imajo take sv. modre, temno modre, pa mislim da zelene, rjave in oker.
Sicer ni nič posebnega, je pa fina bombažna...

Drugač pa...malo še poglej v HMju...tam imajo res frajerske user posted image

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2006 14:15:25   
Maleal
JA POJDI V PIKAPOLONICO.IMAJO LEPE PREHODNE KAPICE PA ŠE CENOVNO UGODNE-NEKAJ ČEZ JURJA.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2006 18:29:16   
pravljica
jaz sem tudi prehodila vse po dolgem in počez in nikjer nič...h&m ima dobre modele pa nobenih barv, ki bi nam kam pasale, BC izropan ali pa sploh ni bilo, ne vem...ariel nič, pikapolonica in aladin čisto navadne (to sva potem kupila, ker je bila vsaj barva prava)...dobre ima edino MA-MI (http://sterntaler.com/textilien.php?m=19&g=21 ), tam pa št. niso imeli tako majhne...to firmo imajo drugače tudi v toysu, če bo katera kaj tam okrog hodila

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2006 18:51:02   
Anonimen
Črtaste v več barvah so imeli v Kranju v S. Oliverju. Mogoče jih imajo tudi v Ljubljani.

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2006 23:01:37   
Šoni
Pravljica, te kapice od firme Sterntaler so pa luštne... Praviš da jih ima trgovina MAMI. Misliš to MAMI na Celovški cesti, ki je zastopnik za Peg Perego ali katero drugouser posted image ?

LP, Šoni

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
29.3.2006 23:05:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Šoni)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2006 1:00:12   
Šoni
Bagi hvalauser posted image .

Šoni

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2006 20:35:36   
Bejba
Te kapice iz MAMI so pa res luštne user posted image . A ta trgovina je pa samo v MB, ker mi smo iz LJ, pa prav nič v tisti konec ne zahajamo user posted image .

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2006 15:22:49   
Anonimen
Danes so dobili novo pošiljko kapic v Mami večinoma samo za fantke.Jaz sem si jo naročila tako lepo bež črtasto s šiltom,fajn za kombiniratuser posted image .

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?