A-DERMA EXOMEGA (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

renbos -> A-DERMA EXOMEGA (28.3.2006 19:42:29)

Pozdravljene,

a mogoče katera ve, kje se še lako dobi krema ali mleko A-DERMA EXOMEGA. Sem spraševala v lekarnah, pa je nikjer ni možno dobiti.

Katera negovalna mazila pa vi uporabljate pri AD.

Lep pozdrav
R.

poliloni -> RE: A-DERMA EXOMEGA (28.3.2006 21:32:59)

Kje se dobi iskana krema ne vem, kar se pa drugega vprašanja tiče: mi smo uporabljali 10%ol.olje v belobazi, sedaj pa nam je dala Emolliens (ker je možno, da našega pikija moti ol.olje). Druge kozmetike pa sploh ne uporabljamo - razen hladilneg mazila za ritko in enkrat tedensko šampon za laske.

Šoni -> RE: A-DERMA EXOMEGA (28.3.2006 22:06:28)

Težko jo boš dobila, ker je baje že dva meseca ni na tržišču. Mi imamo sicer seboreični dermatitis, a negovanje take kože je enako kot pri AD, zato so mi v lekarni ponudili tester od Avene Trixera in moram reči, da pomaga. Je pa prav za negovanje atopične kože, vsaj tako piše v deklaraciji.

LP, Šoni

coco -> RE: A-DERMA EXOMEGA (29.3.2006 21:56:24)

Jaz sem jo kupila cca. 14 dni nazaj v lekarni v Škofji Loki. Ne vem če jo še imajo, lahko pa pokličeš.

@ -> RE: A-DERMA EXOMEGA (30.3.2006 23:24:26)

aha, nimamo samo mi tega problema. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Nam je alergologinja dala prospekte od kolekcije Eucerin.
Do zdaj smo uporabljali Exomega od A Derme (po navodilih dermatologa).
Imate kakšne izkušnje z Eucerinom?

renbos -> RE: A-DERMA EXOMEGA (3.4.2006 19:54:57)

@, ravno v petek sem dobila na recept 5% Ureo v Eucerinu. Moji prvi vtisi so kar vredu, kako bo pa bomo še videli. Ni pa kaj prijetnega vonja, vendar pa če bo kaj pomagalo me ne moti.

Ostale punce, hvala vam za pomoč in nasvete.

Lep pozdrav
R.

tulip -> RE: A-DERMA EXOMEGA (3.4.2006 20:44:23)

Trixera od Avene nam je ful pomagala!

SNOBRA -> RE: A-DERMA EXOMEGA (13.4.2006 9:22:16)

Štirinajst dni nazaj sem jo kupila v lekarni Šentvid (Ljubljana).

[sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]

Stran: [1]