mommyof3 -> RE: kengurujčki (6.9.2018 14:10:26)
|
Hojla! Kar se tiče kengorujčkov naj ne bi bilo ok za otročka, ker mu pri nošenju ne podpira hrbtenice in nogice mu prosto visijo ven. Medtem ko v mehki ergonomski nosilki ima otroček nogice v ergonomskem položaju žabice in podprto hrbtenico. Mi osebno imamo nosilko Boba X za našo najmlajšo, za katero ne potrebuješ vstavka za novorojenčke in je izredno prilagodljiva, lahko jo nastaviš čisto po svojih in malčkovih merah. Jaz sem jo začela uporabljati, ko je bila malčica stara 1mesec in se izredno rada nosi, tudi zaspi mi notri brez težav. Tudi hrbtišče je izredno visoko, da malček ne more omahniti z glavico, ko pa jo že samostojno drži se hrbtišče spusti nižje. Položaja nošenja sta sicer samo dva, ko je dojenček spredaj obrnjen k tebi in zadaj na hrbtu ampak se mi zdi to več kot dovolj. Oziroma vsaj mi nimamo potrebe po večih položajih, tudi tisti, ko se otrok nosi spredaj obrnjen naprej se priporoča od 10-15 minut, za toliko se mi je pa tudi ne da štimati [sm=smiley36.gif] Kupili pa smo jo v otroški trgovinici Silly, smo extra zadovoljni, tudi prodajalka je zelo prijazna in nam je super svetovala tako, da z Boba X res ne morete zgrešiti! Prilagam še link: https://silly.si/collections/boba-x Lp, Mama X
|
|
|
|