katarina j. -> RE: pediater (28.3.2006 23:02:58)
|
Ja, tudi jaz ne bi mogla glih pohvalt pediatrov v Šiški. Kljub temu mislim, da je Molka najboljša, ali vsaj najbolj prijazna. Sem že take scene doživela pri Sedejevi, pa pri Turkovi, pa pri Koščevi da ni za govort. Vedno jim je blo odveč da sem sploh prišla, da ne govorim, kakšen odnos majo: -No, a boš že pri miru, da te pregledam -otrok pa 39 vročine; -ja, gospa narobe ga držite-ko mu je v ušesa gledala;(ja a sem jaz doktor?); -kar trdno ga za roke primte (zato, da mu je pogledala izpuščaj na licu); -ko mi je dojenček pobruhal sebe, mene in tla, se je sestra stran obrnila in ni ponudila pomoči; -ni mi hotela dat napotnice za dermatologa, dokler je nisem zahtevala; -vsakič sem jih zasliševala, kaj je z mojim otrokom, ker one ne povejo nič samo v karton napišejo. Oprost, sem se mal razjezila, kot že tolikokrat na te doktorje!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Jaz bi ti svetovala DR. LUČKO MOLKA- do sedaj (imam jo odkar mam drugega sina) je bla ok.(nič od zgoraj naštetega), pa sem z obema pri njej vsaj 1x na mesec- mi smo pač skoz nekaj bolni.
|
|
|
|