|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj zdaj to pomeni?
28.3.2006 17:32:05   
Anonimen
Stara sem 22 let z fantom si zelo želiva user posted image  in, ker bi morala 20.3 dobiti user posted image  sem tri dni prej naredila test Romed, na moje presenečenje so bile na testu vidne user posted image , vsa vesela v ponedeljek to je 20.3 test ponovim tokrat z Baby checkom in zopet user posted image  vendar je bila ena slabše vidna, kot druga. V petek se naročim zdravniku, ker kar nisem mogla verjeti da mi je po šestih mesecih truda, končno uspelo. Zdravnik pa me napoti v laboratorij kjer sem opravila urinski test nosečnosti, vendar je bil na moje presenečenje negativen. Vsa žalostna odhitim v laboratorij in kupim ClearBlue, zaradi bolj natančnih rezultatov počakam do jutra in opravim test vendar tudi tokrat, negativen. Na kar pride čez 3 ure user posted image . Trajala je dva dni obilneje nato en dan čisto nič sem mislila da je že konec. Danes pa zopet vendar zelo šibka. A je možno da gre za vgnezditveno krvavitev, čisto sem že obupana. Res je ,da sem malo bolj pod stresom ker se bližajo izpiti. Tifol tablete pa jemljem že 6 mesecev, vendar jih ne bom več, ker naj bi predolgotrajno jemanje teh tablet povzročilo pomanjkanje vitamina B12. Prosim za vaše mnenje a je imela katera podobne izkušnje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj zdaj to pomeni?
28.3.2006 17:37:22   
Anonimen
Lahko, da je šlo za zgodnjo nosečnost, ki pa se je končalauser posted image , ker bi kljub vgnezditveni krvavitvi test moral pokazati pozitivnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2006 17:41:56   
Anonimen
A je možno da zaradi krvavitve ni pokazalo pozitivno. Sploh ne vem a naj ponovim test ali ne. Nočem spet bit razočarana.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2006 17:45:35   
delfinčica
Če si noseča, test ne glede na krvavitev pokaže +

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2006 17:48:09   
Anonimen
Pol pa očitno spet ne bo nč user posted image  ne vem več kaj naj nardim, vsak mesec komaj čakam da pride čas ko ne bo več user posted image , očitno nekaterim pač ni usojeno.user posted image

(odgovor članu delfinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2006 17:57:29   
delfinčica
Joj, res ti ne vem svetovat... kaj pa pravi gin.? Jaz bi jo na tvojem mestu vsaj klicala še enkrat. Želim ti veliko sreče in drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2006 18:00:25   
delfinčica
Še to sem mislila dodat, da točno vem, kako je s temi razočaranji iz meseca v mesec... pri meni je tudi že 7 mesecev tako. A kaj, ko je želja tako močna.

Držim pesti zateuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2006 18:09:19   
Anonimen
Aja pozabla sem povedat, da mi je bilo včeri zvečer zelo zelo slabo in oči so me tako zelo bolele da sem vidla samo sence, pa cel teden sem že mozoljasta takšna še nisem bila res katastrofa, dones pa še ta glavobol tak da upam da je bilo mogoče premalo hormona pa, da test ni pokazu. Res ne vem več kaj se dogaja z mano.
Upam da ti čimprej uspe delfinčicauser posted image .

< Sporočilo je popravil Ursus -- 28.3.2006 18:16:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.3.2006 18:10:57   
delfinčica
Hvala, Ursus. Jaz pa zate upam, da si že user posted image . Sporoči nam, ko boš vedela, kaj je zdaj s to zmešnjavo okoli testov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.3.2006 18:11:50   
Anonimen
Ursus, kot ti je delfinčica rekla, vztrajaj pri svoji gin. in naj ti pove zakaj je prišlo do tega, povej ji tudi o tem svojem slabem počutju. Good luck!

Neposredna povezava do sporočila: 10
28.3.2006 18:32:27   
Anonimen
Dvomim, da bom obiskala, ginekologinjo ker sem ob odhodu iz ambulante vedno razočarana. Pa vedno morš dolgo čakat preden prideš na vrsto, še dobro da je zdravnica tako zelo v redu. Bom še razmislila mogoče pa grem! user posted image  Pa veliko sreče tudi tebi matejka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.3.2006 20:27:31   
KODA
Držim pesti,da ugledaš +.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.3.2006 20:30:48   
Maj78
Držim pesti za najboljši možen razplet tehle streskov, pa naj še verjamemo testom.

Lp

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.3.2006 11:07:17   
Anonimen
Jutr sem naročena pr ginekologinji pa bomo vidl, kaj zdaj to pomeni.

(odgovor članu Maj78)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.4.2006 9:32:47   
Anonimen
Sem bila pri ginekologinji diagnoza cista na desnem jajčniku in zdravljenje z jemanjem kontracepcijskih tablet, smo eno škatlo pa vendar jz sem zelo žalostna.user posted image   Upam da se to pozdravi. A je možno da zaradi tega nisem mogla zanosit?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.4.2006 11:42:05   
Naja30
Zanosiš lahko kljub cisti in nekatere user posted image  jih imajo celo nosečnost. Jaz sem jo imela eno mahjno na desnem jajčniku in mi je hotela G dati KT za 3 mesece in nisem hotela. Pa je rekla, da če je cista tako majhna, da bo sčasoma tako sama počila, le bolečine lahko povzroča ali pa celo zamujanje M. No in sem še isti mesec zanosila user posted image  Cista pa je tudi izginila.

Ne sekiraj se, še je čas za vaju s fantom. Kmalu vama bo uspelo, držim pesti!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.4.2006 14:02:51   
delfinčica
Kaj so testi lahko lažno pozitivni, če imaš cisto(e) na jajčnikih? Oz. ali veš, zakaj so ti testi tako kazal, Ursus?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.4.2006 15:00:04   
Anonimen
Možno da zaradi ovulacije, ker nimam rednega ciklusa. Pa tudi občutek sem takrat mela da imam ovulacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 18
11.4.2006 15:58:54   
Copatka
samo v info - Tifol NE povzroča pomanjkanje B12, lahko pa prevelika količina Tifola (npr če vsak dan pojes po vec tabletk dolgo casa) povzroca, da zdravniki ne morejo ugotoviti pomanjkanje vit B12 (torej na nek način prikrIje pomanjkanje).  TAKO DA TI KAR ŠE NAPREJ JEL TIFOL IN VESELO PRIČAKUj in ne skrbi, ker jaz VEM, da bomo vse DOČAKALE!

POZDRAVČKI!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.4.2006 17:17:07   
delfinčica
Ursus, držim pest zate, da se ti čimprej uredi in da boš kmalu v veselem pričakovanju.

(odgovor članu Copatka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.4.2006 17:17:26   
delfinčica
Pesti... :)

Neposredna povezava do sporočila: 21
11.4.2006 18:27:51   
KODA
A ciste kaj bolijo?
Kaj se dogaja v telesu,da lahko posumiš na to?Kakšni so lahko znaki,da se je pojavila cista?
Lansko leto sem bila pregledana z UZ,pa ni bilo nič kaj takega.Zdaj imam pa že od novega leta dalje neredno menstruacijo?A me lahko kaj skrbi?Drugače nimam nobenih bolečin???user posted image Ali me pa malo hormončki zezajo.

Neposredna povezava do sporočila: 22
12.4.2006 8:41:37   
Anonimen
Mene je bolelo in špikalo cel mesec v spodnjem delu trebuha, tako da sem že mislila da se je kaj prijelo pa na žalost ni bilo nič, pa po obrazu so se mi začeli ful spuščat mozolji. Upam da sem ti z odgovorom kej pomagala. Sicer morem pa po user posted image  it k ginekologinji da pogleda če je cista že zginla. Jz upam na najboljš in da bo čimprej user posted image .   

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
12.4.2006 9:44:51   
Naja30
Ko sem jaz imela cisto, me je bolel jajčnik in desna spodnja stran trebuha. potem, ko sem že vedela za njo, mi je pa še M zamujala nekaj dni, tako da tudi neredne M so lahko znak za cisto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.4.2006 18:53:06   
KODA
Jaz nimam totalno nobenih bolečin,nobenih izcedkov,nosečnost je izključena(vsi testi negativni).Samo user posted image se pokaže malo po zmešanem urniku.Ali se prej pokaže,ali pa s ful zamude,ali pa samo po kapljicah.In to od novega leta dalje.Prej pa točna kot urca.Saj se moram naročit pri ginekologu.
Občutek imam,da so mi malo hormončki pobezljali.

< Sporočilo je popravil KODA -- 12.4.2006 18:54:43 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Sladoled
F*R*U

kateri okus sladoleda vam je najljubši?

čokolada (24%)

vanilija (18%)

jagoda (9%)

lešnik (19%)

stračatela (18%)

gozdni sadeži (11%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!