Anonimen -> kako naprej (28.3.2006 15:04:47)
|
Naj vam na kratko opišem v čem je problem. Začelo se je ko je bil moj partner še dojenček in so njegovi starši šli z trebuhom za kruhom v Nemčijo, njega pa na moje sedanje veselje pustili pri babici v Mb, ker jim je bil gori napoti, kljub temu da ima še 2 mlajša brata, ki sta se rodila kar hitro po njegovem rojstvu, niju pa so starši imeli zraven sebe gori, kjer sta še sedaj. Rada bi povedala da sta se mu že odrekla ko je bil še majhen, sedaj imajo hišo tud v Mb in stanovanje v Nemčiji kjer živijo, dol pridejo edino za praznike, partner ni imel nikoli nobene podpore in koristi od staršev, tud najosnovnejših stvari mu nista nudila, to je dobil od pokojne babice. Povedala bi rada naslednje:imajo 2 nadstropno hišo, kjer so le za večje praznike, z partnerjem imama tud 4letni hči. Vto hišo sem se z hčerjo vselila takoj po njenem rojstvu, ker pa njegovi mami to ni pasalo, smo se odselili v podnajemniško stanovanje, po 3 letih se je partner odločil da se vrnemo v hišo, ki je bila do sedaj prazna, saj je rekel da tud njemu vsal del hiše pripada če že drugega nič nima od staršev-ljubezni mislim. Sedaj vsi živimo v eni sobi, ker sma jih vprašala če bi si lahko eno nadstropje uredila v svoje stanovanje in so bili seveda proti-nimam pojma zakaj.Sama plačujema tud vse stroške v hiši tud ko so oni doma in porabijo oogromno vode in elektrike,...Nevem al naj še predlagam partnerju da se ponovno pogovori z starši ker v eni sobi ne moremo bit večno, za svoje stanovanje pa nimama denarja, sedaj pa se zelo želima še enega otroka pa tako žal ne gre.KAKO SPREMENITI NJEGOVE STARŠE???Imama 2 kolege ki so si uredili stanovanje v hiši staršev in sma jim to lepo tud povedala pa jim to nič ni, nimajo slabe vesti. Prosim za kak nasvet in se opravičujem če sem pisala brez repa in glave lp
|
|
|
|